Parkeermodus_feature

Parkeerstand

Hoe werkt dit?

De Intelligent Parking Mode registreert elke stoot of fysieke beweging op het voertuig terwijl uw auto geparkeerd staat. Met een parkeercamera voor uw auto weet u precies wanneer en waar uw auto is gestoten. Dit autobeveiligingscamerasysteem voegt een extra beschermingslaag toe om u meer gemoedsrust te geven.

Zet het aan of uit.

De Intelligent Parking Mode is een optie die in het menu van elke nieuwe Series 2 Dash Cam geselecteerd kan worden. Zodra u parkeert en het contact wordt uitgezet, schakelt de Dash Cam automatisch over naar de Parkeermodus door alles uit te schakelen behalve de G-krachtsensor. De gevoeligheid van de G-krachtsensor wordt dan drastisch verhoogd.

G Force Assistance

Het stroomverbruik is ongelooflijk laag met alleen de G-krachtsensor actief, wat betekent dat de Dash Cam zijn interne batterij kan gebruiken om elke stoot of hobbel tegen uw voertuig langer dan een week te detecteren.

Als uw auto wordt gestoten en de G-krachtsensor registreert beweging, dan schakelt uw Nextbase Dash Cam automatisch in, neemt 30 seconden op en schakelt dan weer uit. Als u de pech hebt twee keer na elkaar te worden aangereden, neemt de Dash Cam automatisch opnieuw op en legt beide gebeurtenissen vast. De parkeercamera zal uw beste bondgenoot zijn in geval van een ongeval.

Dash Cams met Intelligent Parkeren Mode

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht