levering retouren reparaties

Levering, Retourzendingen & Reparaties

LEVERING


*LET OP - DHL is momenteel onderworpen aan industriële acties. Er kan een vertraging optreden in de levertijd.


Standaard levering

Gratis standaard levering op elke bestelling. Standaard levering is met Royal Mail en is een 3 tot 4 werkdagen service. Zodra uw artikel ons magazijn heeft verlaten, sturen wij u een e-mail met tracking informatie.

Volgende dagbezorging
Uw beschikbare bezorgopties worden altijd aan u getoond bij het afrekenen. Levering op de volgende werkdag is mogelijk tegen een extra vergoeding.


Volgende werkdag levering moet worden besteld voor 14u de werkdag voor levering. Bestellingen na 14.00 uur worden twee werkdagen na de oorspronkelijke bestelling geleverd. Volgende werkdag levering is £4.99 op elke bestelling. De koeriers die wij gebruiken voor bezorging op de volgende werkdag zijn Royal Mail, Hermes, DHL en DPD.


Voor vragen over de levering kunt u contact opnemen met ons verkoopteam op sales@nextbase.com.


FAQs

*Mijn bestelling is niet geleverd, of er is een fout gemaakt - Wat kan ik doen?

Als uw artikel is beschadigd tijdens het transport, te laat is, of voor andere vragen over bestellingen, bel dan ons Sales Team op 0203 195 0877 (UK). Open 09:00-17:30 GMT van maandag tot vrijdag.

*Levert u overal in het Verenigd Koninkrijk?

U kunt zien of wij een product in uw postcode leveren wanneer u naar de kassa-pagina gaat, maar wij leveren in de meeste gebieden van het Verenigd Koninkrijk.

*Levert u ook aan postkantoren van de Britse strijdkrachten?

Onze verontschuldigingen, maar door de aard van onze artikelen, kunnen wij momenteel geen website bestellingen leveren aan BFPO.

*Ik heb meerdere artikelen besteld, komen ze allemaal tegelijk aan?

Uw artikelen kunnen op verschillende dagen of door verschillende koeriers worden geleverd, maar extra leveringen worden niet in rekening gebracht. Gelieve te wachten tot uw leveringstermijn is verstreken alvorens ons te contacteren.

*Heeft u enige leveringsbeperkingen?

Wij leveren niet buiten het Verenigd Koninkrijk. Wij bieden momenteel geen internationale leveringsopties. Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt en Nextbase-producten wilt kopen, neem dan contact op met ons verkoopteam dat u kan adviseren over geautoriseerde verkopers in uw regio: sales@nextbase.com. 


RETOURZENDINGEN EN TERUGBETALINGEN


Een product terugsturen als u van gedachten bent veranderd.

Als je van gedachten bent veranderd en een artikel wilt retourneren, - kun je elk product tot 14 dagen na aankoop retourneren voor terugbetaling of omruiling.

In lijn met ons retourbeleid, moet uw artikel(en):

 • Ongeopend
 • In de originele verpakking met alle toebehoren.
 • Met zijn bewijs van aankoop
 • Ongebruikt
 • In een doorverkoopbare staat
 • U moet ook alle gratis artikelen terugsturen die bij het product zaten.

Terugbetalingen zullen worden verwerkt via de oorspronkelijke betalingsmethode. Als u met kaart betaalde, kan het tot 7 dagen duren voor het terug op uw rekening staat.

De portkosten voor het terugsturen van deze artikelen naar ons worden niet terugbetaald door Nextbase.

Wat geldt als bewijs van aankoop?

Een van de onderstaande:

 • Bevestigings e-mail
 • Ontvangst per e-mail
 • Bestelnummer
 • Bank- of kaartafschrift gebruikt voor online aankopen
 • In sommige gevallen kunnen uw e-mailadres, volledige postadres en volledige naam ook worden gebruikt als bewijs van aankoop wanneer dit kan worden getraceerd via ons Verkoopsysteem.

Voor vragen over retourzendingen of terugbetalingen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam op sales@nextbase.com.Retourneren van een defect artikel


Als je product binnen 14 dagen na aankoop een defect vertoont, neem dan contact met ons op met het aankoopbewijs en we ruilen het om of betalen het terug. Deze verzendkosten worden betaald door Nextbase. Neem rechtstreeks contact op met ons verkoopteam op 0203 195 0877 (VK).

Na 30 dagen zullen we het product repareren of vervangen in overeenstemming met de voorwaarden van de Consumer Rights Act 2015. Als er iets misgaat met uw camera, staat ons Support Team klaar om u te helpen. Onze technici zijn bereikbaar via Live Chat, per telefoon op 02920 866429 (VK) of via e-mail op support@nextbase.com.

Houd er rekening mee dat als u producten retourneert die buiten ons retourbeleid vallen of als u geen aankoopbewijs hebt, wij geen restitutie kunnen verwerken, dus bewaar uw kassabon of orderbevestiging.

Zie onze garantie-informatie


REPARATIES & ONDERDELEN

Raadpleeg onze website met reserveonderdelen als u reserveonderdelen voor uw camera nodig hebt: https://nextbaseparts.co.uk/


Als u vragen hebt over de werking van uw product, kunt u onze handleidingen, software, firmware, FAQ's en helpvideo's voor elk product vinden op onze speciale ondersteuningspagina's


*Kan mijn camera gerepareerd worden?

Als er iets misgaat met uw camera, staat ons Support Team klaar om u te helpen. Onze technici zijn bereikbaar via Live Chat, telefonisch op 02920 866429 (VK) of via e-mail op support@nextbase.com


Voor verdere informatie, gelieve ons volledig leverings-, terugname-, terugbetalings- en annulatiebeleidte raadplegen 

Voor de volledige voorwaarden, zie onze Algemene Voorwaarden