422GW dashcam | Nextbase

Overslaan naar hoofdinhoud

Selecteer regio

422GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

422GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

€219.99

Kopen

€219.99

Kopen

422GW

Vraag Alexa

Houd de leiding en leg essentiële details vast zonder uw handen van het stuur te halen.

Amazon Alexa ingebouwd

Handenvrij zijn

Vraag Alexa om de weg te vinden, je muziek af te spelen, het weer te controleren, smart home-apparaten te bedienen, een parkeerplaats te vinden en zelfs je dashcam te bedienen.

waarachtig

2,5" HD IPS Aanraakscherm

Aanraken is geloven

Het 2,5 inch HD IPS Touch Screen van de 422GW maakt het selecteren van menu's, het afspelen en het delen van bestanden gemakkelijker dan ooit tevoren.

1440P HD-opname

Pak elk detail

De 422GW neemt op in verbluffend 1440p HD met 30 fps en een verbeterde 6G glazen lens, zodat u essentiële details zoals verkeersborden en nummerborden kunt vastleggen.

*Bij dit model wordt een SD-kaart aanbevolen die ontworpen is voor gebruik in de dashcam.

SOS-noodoproep

Hulp krijgen in een noodgeval

Bij een ongeluk vertelt Emergency SOS de hulpdiensten waar je bent, zodat ze je snel kunnen bereiken. Je kunt zelfs vooraf gegevens opslaan om te delen met hulpverleners, zoals bloedgroep, allergieën en medische geschiedenis.

Beschermd, zelfs wanneer geparkeerd

Met Intelligent Parking begint uw dashcam met opnemen wanneer iemand tegen uw auto botst.

Click&Go PRO GPS bevestiging

Gemakkelijk te bevestigen

De exclusieve Click&Go PRO GPS-bevestiging maakt gebruik van zeer sterke magneten, waardoor de stroombron van de houder direct wordt gekoppeld aan de dashcam.

Wi-Fi

Gemakkelijk aan te sluiten

Met QuickLink Wi-Fi en de MyNextbase Connect app kunt u eenvoudig beelden downloaden en delen op uw smartphone of tablet.

Bluetooth Laag Energie

Video naadloos delen

Selecteer interessante video's om te delen naar uw smartphone met Bluetooth. Bovendien stuurt uw Dash Cam automatisch crashes naar uw smartphone.*

*Minimale telefoonvereisten zijn Bluetooth versie 4.2, Android 8 of hoger en iOS 13 of hoger.

GPS

Snelheid en locatie nauwkeurig registreren

Verbeterde 10Hz GPS met behulp van Google Maps registreert nauwkeurig snelheid en locatiegegevens.

Ontdek onze achteruitkijkcamera's & accessoires

Onze populairste optie. Koppel hem aan je dashcam om een dashcam voor en achter te maken en je weet dat je alle hoeken dekt.

Deze camera wordt rechtstreeks op je dashcam aangesloten en neemt het achteraanzicht van je reis op, dus als er een botsing van achteren plaatsvindt, ben je gedekt.

Leg voertuigen naast je en je passagiers vast voor een compleet beeld van alles wat er in en rond je auto gebeurt.

Meer informatie over de 422GW

Aan de top van de dashcamketen op dit moment

Computer Bild Testsieger - Nextbase 422GW

De 422GW zit boordevol functies

De 422GW zit boordevol functies

100%
gecertificeerd.
Tot 30% besparing

Krijg waar voor uw geld met Dashcams die eerder zijn geretourneerd, geruild of als demo zijn gebruikt. U krijgt 6 maanden garantie.

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Alexa

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Alexa

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

422gw zijaanzicht
422gw vooraanzicht
422gw achteraanzicht

In één oogopslag

Specificatie
Specificatie

2K

De Nextbase 422GW is een superieure 2K Dash Cam

Uw 422GW Dash Cam neemt op in een indrukwekkende 1140p HD bij 30fps, wat resulteert in een superieure beeldkwaliteit vergelijkbaar met high-tech TV's, camera's en meer. Met een geavanceerd kleurbereik en contrast is uw beeld- en videokwaliteit gegarandeerd wanneer u kiest voor de Nextbase 422GW Dash Cam.
Ultieme dashcam
4K Wegopnamen
Wanneer een achterste nok is bevestigd

Bescherming rondom met een bevestigde achternok

Zelfs wanneer er een andere module is bevestigd, zoals een achteruitrijcamera, heeft de 422GW ash Cam 2k-kwaliteit. Je Nextbase Rear Camera Module neemt op in 1440p full HD waardoor je uitzonderlijke kwaliteit krijgt in twee richtingen voor meer detail en bescherming.

Reactie op noodsituaties

De Nextbase 422GW dashcam kan hulpdiensten waarschuwen als er iets misgaat

Als er iets misgaat en je niet reageert, kan de Nextbase Emergency SOS op de 422GW Dash Cam contact opnemen met hulpdiensten met je goedgekeurde gegevens en locatie. De hulpdiensten komen je dan te hulp zonder dat je op andere bestuurders hoeft te rekenen.
 
Als er een incident wordt gedetecteerd, stuurt de SOS-noodoproep een waarschuwing. Als het niet wordt geannuleerd, zal de verbonden telefoon in de "baken"-modus gaan en een noodsignaal versturen.
SOS-waarschuwing voor noodgevallen

Er voor als je het nodig hebt

Het Emergency SOS-proces van de 422GW dashcam garandeert dat je dashcam er is als je hem nodig hebt. In het geval dat je niet reageert of hulp nodig hebt, wordt er een waarschuwing verstuurd met vitale informatie zoals medische geschiedenis en allergieën.
Meester proces
Waarom is het nuttig?

De ondersteuning die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt

In plaats van te vertrouwen op andere bestuurders, kan er hulp naar je toe worden gestuurd als je betrokken raakt bij een ongeval. Perfect voor het rijden op onbekende of landelijke wegen. Je kunt de waarschuwing ook eenvoudig annuleren als je geen hulp nodig hebt - gebruik gewoon de 422GW Dash Cam of je telefoon.

Aanraakscherm  

Meer scherm met volledige controle

De 422GW Dash Cam maakt gebruik van touchscreen-technologie om het scherm te maximaliseren zodat je meer direct op je dashcam ziet. Speel je video's af, pas de instellingen aan en meer in een paar eenvoudige tikken.
Aanraakscherm
Eenvoudige selectie

Bewerken op scherm

Zoals je meer kunt zien, kun je hiermee je beelden bewerken op je 422 Dash Cam, perfect om snel te delen zonder verbinding te maken met je telefoon of computer.

WiFi

Maak draadloos verbinding met uw 422GW

Met Wi-Fi kun je direct verbinding maken met je dashcam en beelden downloaden om ze eenvoudig te delen met vrienden en familie, de politie, een verzekeringsmaatschappij of sociale media. Gebruik de MyNextbase Connect App om beelden op te slaan en ervoor te zorgen dat alles gemakkelijk terug te vinden is.
Video- en fotobestanden direct delen

Je beelden controleren en bewerken

Met de WiFi van de 422GW Dash Cam kun je verbinding maken en snel je video bekijken. Bewerk je beelden, comprimeer het bestand en verwijder audio voordat je een link naar het bestand stuurt naar iedereen die het nodig heeft, perfect voor verzekeringsclaims.

U hoeft uw 422GW dashcam niet te verwijderen

Verbinding maken met Wi-Fi betekent dat je je dashcam nooit uit je auto hoeft te halen. Je hoeft hem er niet uit te halen of de SD-kaart te verwijderen, je kunt gewoon draadloos verbinding maken.
Dashcam naar telefoonverbinding
Dubbele bestandsopname

Dubbele bestandsopname voor gemak

Om uw Wi-Fi-verbinding eenvoudig te maken, neemt uw 422GW Dash Cam op in hoge en lage resolutie. Dit betekent dat u de lage-resolutiebestanden snel kunt downloaden en verzenden met minder buffering, maar de hoge-resolutiebestanden hebt als u ze nodig hebt.

Geen gegevens, geen probleem

Je WiFi-verbinding is niet afhankelijk van een signaal of data, dus je kunt je opnames bekijken wanneer je maar wilt op je telefoon of tablet.
Wi-Fi-verbinding

Parkeerstand

De persoonlijke bewaker van je auto als je er niet bent

De Nextbase 422GW Dash Cam's Intelligent Parking Mode neemt op wanneer een hobbel of beweging wordt gedetecteerd, en helpt zo je auto te beschermen. Perfect voor parkeren in drukke parkeergarages of 's nachts, je dashcam fungeert als onze eigen persoonlijke beveiligingscamera, of iemand nu probeert bij je auto te komen of er per ongeluk tegenaan stoot.
Hoe werkt dit?
Zet het aan of uit.

Volledig automatisch opnemen

Wanneer de Intelligent Parking Mode is ingeschakeld en je de motor uitschakelt, wordt deze geactiveerd om op te nemen als er iets fout gaat. De gevoeligheid van de G-krachtsensor van de Nextbase 422GW is zo ingesteld dat hij bij de kleinste oneffenheid wordt geactiveerd.

De Intelligent Parking Mode heeft geen invloed op je vermogen

Omdat de Intelligent Parking Mode opnames maakt voor een interval van 30 seconden, hoef je je geen zorgen te maken dat je accu leeg raakt. Alles is geautomatiseerd om uw auto te beschermen. En in het onfortuinlijke geval dat je auto twee keer wordt aangereden, neemt de 422 Dash Cam opnieuw op.
G Force Assistance

Verbeterd nachtzicht

Leg 's nachts meer vast met de 422GW dashcam

Je 422GW is uitgerust met Nextbase Enhanced Night Vision, perfect om 's nachts fijnere details op te pikken. Zelfs bij weinig licht kunt u nummerplaten en verkeersborden opnemen. Door de 6-lagige f1.3 lens van de 422GW, die opneemt in 1440p HD, te combineren met een superieure processor en geavanceerde sensor, heb je altijd kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.
De functie voor omstandigheden met weinig licht

Brede Kijkhoek

140 Graden

140 Graden

Leg de weg voor je vast en meer met de 140-graden hoek van de 422GW Dash Cam

De kijkhoek van de 422 Dash Cam is geoptimaliseerd om de weg en het trottoir voor je voertuig vast te leggen zonder aan kwaliteit in te boeten. Hierdoor zie je meer van die vitale details, ideaal als bewijs voor de politie of een verzekeringsmaatschappij zonder de vervorming van een bredere hoek.
Meer details vastleggen

Lus Opname

Mis nooit een moment met Loop Recording

Uw 422GW dashcam maakt gebruik van Loop Recording, waarbij bestanden op uw SD-kaart worden overschreven om ervoor te zorgen dat alles wordt opgenomen. Maar maak u geen zorgen, als u bestanden selecteert of als de G-krachtsensor wordt geactiveerd, worden uw bestanden beschermd zodat ze niet kunnen worden overschreven, zodat belangrijke video's veilig blijven.
Wat is loop recording op een Dash Cam?
Geassorteerde bestandsegmentatie

Vind je clips met gemak

Je opnamen worden opgeslagen in stukjes van drie minuten, zodat je ze makkelijker kunt terugvinden. Je kunt je beelden downloaden en versturen en delen met je telefoon of tablet via je Wi-Fi-verbinding.

Formatteer je SD-kaart voor optimale opname

De 422GW Dash Cam kan zijn SD-kaart formatteren om je de meeste opslagruimte te geven. Navigeer gewoon naar de instellingen om dit te doen, zodat je genoeg ruimte hebt.
Regelmatig formatteren van de SD-kaart is essentieel
Dash Cam loop opnametijd

Volledige controle over je beelden

Omdat je je SD-kaart en de grootte van je bestanden kunt kiezen uit één, twee of drie minuten, heb je controle over het beeldmateriaal dat je nodig hebt. Je kunt ook de resolutie bewerken voor meer ruimte of de maximale kwaliteit kiezen die bij jou past.

GPS opsporing

Volg uw snelheid en locatie met uw 422GW dashcam

Je dashcam registreert je snelheid en locatie, zodat je essentiële details kunt achterhalen. Als u betrokken bent bij een incident hoeft u niet op uw geheugen te vertrouwen, uw dashcam is er als uw persoonlijke getuige.
GPS opsporing
Heb ik GPS nodig op mijn Dash Cam?

Automatisch vitale gegevens bijhouden

De GPS op uw Nextbase 422 kan u uw exacte route en nauwkeurige snelheid tonen. In het onfortuinlijke geval dat u betrokken raakt bij een incident op een onbekende plaats, hebt u alles wat u nodig hebt om uzelf te beschermen.

Zorg dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een verzekeringsclaim

Als je een verzekeringsclaim indient, zorgt de GPS in combinatie met je beelden ervoor dat je alles wat je nodig hebt op één plek hebt. Je hebt toegang tot je exacte locatie, snelheid, tijd, data en videobeelden om ervoor te zorgen dat elke claim eenvoudig is.
Jouw beelden zijn het bewijs

Bewijs voor politie en justitie

Als er politie of justitie bij een incident betrokken is, is uw 422GW perfect bewijs om uw claim te ondersteunen. Hoewel dit ongebruikelijk is, kunt u bij een "crash voor geld"-oplichting uw claim valideren zonder op getuigen te vertrouwen - gebruik gewoon uw dashcam.

Houd jonge en onervaren bestuurders in de gaten

Als je kind onlangs is geslaagd voor zijn of haar rijexamen, kan je 422GW dashcam een oogje in het zeil houden als je er niet bent en zijn of haar snelheid en locatie tonen om hem of haar te helpen veilig de weg op te gaan.
Handig voor jonge bestuurders

Click&Go PRO Bevestiging

Installeer je 422 Dash Cam in enkele seconden

De exclusieve Click&Go PRO™ Car Mount die door de Nextbase 422GW wordt gebruikt, maakt gebruik van magnetische voedingsaansluitingen waarmee je je camera snel met één hand kunt installeren en verwijderen. De neodymium magneten zorgen ervoor dat je dashcam volledig opgeladen en veilig is.
Magnetische Machtsmontage
Installatie

Maak draadloos verbinding met je dashcam

De voedingskabel van de 422GW wordt rechtstreeks op je houder aangesloten, dus je hoeft niet met draden te knoeien. Plaats je camera gewoon op de houder voor eenvoudig opladen en een veilige montage.

Groot dynamisch bereik

Zie meer in alle lichtomstandigheden met groot dynamisch bereik

De Nextbase 422GW Dash Cam heeft een geavanceerde Wide Dynamic Range (WDR) die helpt om kwaliteit vast te leggen in heldere en donkere omstandigheden. Je Dash Cam combineert meerdere beelden voor een uitzonderlijke kwaliteit met de meeste details.
Wat is groot dynamisch bereik?
Meer details

Meer zien met WDR

Stel dat je 's nachts rijdt onder fel straatlicht, dan zal je Nextbase 422 beelden vastleggen bij verschillende lichten en ze automatisch combineren. Hierdoor krijg je meer detail in je beelden, perfect voor het vastleggen van nummerplaten en straatnaamborden.

Altijd opnamekwaliteit

Uw 422GW Dash Cam combineert uw beelden automatisch om de beste kwaliteit en helderheid te garanderen. Dus of het nu een heldere en zonnige dag of nacht is, je weet dat je alles wat je nodig hebt in je video hebt.
Meerdere frames gecombineerd

Alexa

Bedien je 422GW dashcam met Alexa stembediening

De Nextbase 422 geeft je volledige controle met je stem. Speel muziek af, vraag de weg, vind een parkeerplaats, bedien de camera en nog veel meer terwijl je je op de weg concentreert.
Alle functies van Alexa Voice Control, ook onderweg
Gebruik uw dashcam en vraag Alexa om muziek af te spelen, het nieuws te lezen, het weer te controleren, slimme thuisapparaten te bedienen en nog veel meer.

Zeg gewoon: "Alexa, speel BBC Radio 1 af" of "Alexa, wat voor weer wordt het vandaag in Londen?"

Krijg aanwijzingen, zoek een parkeerplaats en nog veel meer, terwijl u uw handen aan het stuur houdt en uw ogen op de weg gericht.

Vraag: "Alexa, hoe kom ik in Manchester?" en de routebeschrijving wordt automatisch op uw smartphone weergegeven met behulp van de door u gekozen kaartprovider.

Praat rechtstreeks met uw Dash Cam met Alexa ingebouwd om commando's te gebruiken zoals "start opname", "stop opname", "bescherm een opname" en "stuur naar mijn telefoon".

Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Houd uw handen aan het stuur terwijl u uw 422GW dashcam gebruikt

De MyNextbase Skill werkt met Alexa om je met je stem controle te geven over je dashcam. Geef instructies zoals "maak een foto", "start een opname" en meer zonder een vinger uit te steken, perfect om je aandacht op de weg te houden.
Functie Wat je zegt

Start opname

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om te beginnen met opnemen"

Stop de opname

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om te stoppen met opnemen"

Neem foto

"Alexa, vraag mijn dashcam om een foto te maken."

Een bestand beschermen

"Alexa, vraag mijn dashcam om een foto te maken."

Schermbeveiliging aan

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de screensaver aan te zetten"

Schermbeveiliging uit

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de screensaver uit te zetten"

Picture-in-picture aan (achterste cam tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de achterste cam te tonen"

Picture-in-picture aan/uit (voorste cam tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de front cam te tonen"

Snelheidsweergave aan (snelheid tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om snelheid te tonen"

Snelheidsweergave uit (snelheid verbergen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om snelheid te verbergen"

Audio inschakelen (microfoon aan)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om audio in te schakelen"

Audio uitschakelen (microfoon uit)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de audio uit te schakelen"

Verhoog video exposure

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de belichting te verhogen"

Verminder video belichting

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de belichting te verminderen"

Voor meer details zie Alexa Vaardigheden Pagina

MyNextbase Connect App- Nextbase Dash Cam controle

Eenvoudige aansluiting

Download gewoon de MyNextbase Connect app om je Alexa en de volledige suite van functies in een handomdraai te activeren.

Minimumvereisten voor mobiele telefoons

8+

Android

13+

ios

4.2

Bluetooth

Wat zit er in de doos  

Wat zit er in de doos 422
Inhoud van de doos:
Click&Go PRO GPS Mount, Power Cable Fitting Tool, Reserve 3M Adhesive Pad, USB Cable, Car Power Cable.

Auto Sync

Draadloze verbinding met je 422GW dashcam

Maak snel en veilig verbinding via Bluetooth of Wi-Fi om je video's te versturen. Je hoeft je camera of SD-kaart niet te verwijderen, je hoeft alleen maar verbinding te maken om je opnamen in een handomdraai over te zetten.
Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit
Dubbele bestandsopname

Snelheid en detail met je dashcam

Je Nextabse 422GW neemt twee bestanden op, een video van lage kwaliteit om snel te delen en een versie van hoge kwaliteit die je kunt downloaden voor meer details, perfect om nummerplaten en straatnaamborden vast te leggen.

Bedienen met je telefoon

Zodra je je video hebt overgezet, kun je deze eenvoudig bewerken en delen, ideaal als bewijs voor een verzekeringsclaim.
 
Je telefoon maakt automatisch verbinding met de 422GW Dash Cam wanneer je het voertuig instapt, zodat je altijd klaar bent om Alexa en Emergency SOS te gebruiken.
Eenmaal op uw telefoon

Minimumvereisten voor mobiele telefoons

6+

Android

13+

ios

4.2

Bluetooth

G-Sensor

Bescherm je beelden als je voertuig betrokken is bij een incident

De 422GW Dash Cam zal automatisch je beelden beschermen als de G-Sensor een botsing detecteert. Het beeldmateriaal wordt verplaatst naar een map waar het niet overschreven kan worden, zodat je verzekerd bent van vitaal beeldmateriaal als je het nodig hebt.
Wat is een G-Sensor?
Wanneer geactiveerd

Gemoedsrust wanneer je het nodig hebt

Als de G-sensor wordt geactiveerd, verschijnt er op het scherm van uw 422 Dash Cam een hangslot om u te laten weten dat uw beelden veilig zijn. Dit betekent dat je je op de weg kunt concentreren zonder je zorgen te maken over je video's.

Stem je sensor af op je auto en rijgedrag

Als je vindt dat de G-Sensor niet bij jouw rijstijl past, kun je de instellingen aanpassen. Verlaag de gevoeligheid als hij te snel wordt geactiveerd door verkeersdrempels, kuilen enz.
Getriggerd door andere omstandigheden
Hoe kalibreer ik een Dash Cam G-Sensor?

Snel toegang tot uw bewijsmateriaal

Als je G-sensor wordt geactiveerd, kun je de beelden bekijken en beslissen wat je ermee doet. Bewaar het voor een verzekeringsclaim of verwijder het als je het niet meer nodig hebt om ruimte vrij te maken.

Installatie- en installatiegids

"Je hebt de beste dashcam die er bestaat"

-PCWorld

Computer Bild Testsieger - Nextbase 422GW