522GW dashcam | Nextbase

Overslaan naar hoofdinhoud

Selecteer regio

522GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

522GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

€249.99

Kopen

€249.99

Kopen


522GW

Makkelijk voor de ogen. Gemakkelijk te gebruiken.

Met een groot aanraakscherm en ingebouwde polarisatiefilter is het gebruik van een dashcam nog nooit zo eenvoudig geweest.

Klein maar machtig.
De 522GW past een geweldig groot scherm en heel veel fantastische functies in een klein pakketje.

Amazon Alexa ingebouwd

Handenvrij zijn

Vraag Alexa om de weg te vinden, je muziek af te spelen, het weer te controleren, smart home-apparaten te bedienen, een parkeerplaats te vinden en zelfs je dashcam te bedienen.

Ingebouwd polarisatiefilter

Verminder schittering en reflectie

Het ingebouwde polarisatiefilter van de 522GW vermindert voorruitschitteringen en reflecties drastisch, zodat u alles kunt vastleggen. Dankzij de draaibare ring kunt u de lens eenvoudig instellen zoals u dat wilt.

waarachtig
waarachtig

3" HD IPS Aanraakscherm

Controle binnen handbereik

Met een 3" HD IPS Touch Screen, biedt de 522GW de ultieme gebruikerservaring. Dash Cam menu selectie, afspelen en het delen van bestanden is makkelijker en gestroomlijnder dan ooit tevoren.

1440P HD-opname

Pak elk detail

De 522GW neemt op in verbluffend 1440p HD met 30 fps en een verbeterde 6G glazen lens, zodat u essentiële details zoals verkeersborden en nummerborden kunt vastleggen.

*Bij dit model wordt een SD-kaart aanbevolen die ontworpen is voor gebruik in de dashcam.

SOS-noodoproep

Hulp krijgen in een noodgeval

Bij een ongeluk vertelt Emergency SOS de hulpdiensten waar je bent, zodat ze je snel kunnen bereiken. Je kunt zelfs vooraf gegevens opslaan om te delen met hulpverleners, zoals bloedgroep, allergieën en medische geschiedenis.

Beschermd, zelfs wanneer geparkeerd

Met Intelligent Parking begint uw dashcam met opnemen wanneer iemand tegen uw auto botst.

Click&Go PRO GPS bevestiging

Gemakkelijk te bevestigen

De exclusieve Click&Go PRO GPS-bevestiging maakt gebruik van zeer sterke magneten, waardoor de stroombron van de houder direct wordt gekoppeld aan de dashcam.

Wi-Fi

Gemakkelijk aan te sluiten

Met QuickLink Wi-Fi en de MyNextbase Connect app kunt u eenvoudig beelden downloaden en delen op uw smartphone of tablet.

Bluetooth Laag Energie

Video naadloos delen

Selecteer interessante video's om te delen naar uw smartphone met Bluetooth. Bovendien stuurt uw Dash Cam automatisch crashes naar uw smartphone.*

*Minimale telefoonvereisten zijn Bluetooth versie 4.2, Android 8 of hoger en iOS 13 of hoger.

GPS

Snelheid en locatie nauwkeurig registreren

Verbeterde 10Hz GPS met behulp van Google Maps registreert nauwkeurig snelheid en locatiegegevens.

Ontdek onze achteruitkijkcamera's & accessoires

Onze populairste optie. Koppel hem aan je dashcam om een dashcam voor en achter te maken en je weet dat je alle hoeken dekt.

Deze camera wordt rechtstreeks op je dashcam aangesloten en neemt het achteraanzicht van je reis op, dus als er een botsing van achteren plaatsvindt, ben je gedekt.

Leg voertuigen naast je en je passagiers vast voor een compleet beeld van alles wat er in en rond je auto gebeurt.

Meer informatie over de 522GW

De 522GW zit boordevol functies en maakt 1440p HD-opnamen. Het is een waardige winnaar van onze beste koop.

T3 Awards 2019-Nextbase 522GW

Wirecutter Product Award-Nextbase 522GW

Forbes Beste Dash Cam voor 2019

Honest John Product van het Jaar 2019

GStyle Magazine Product Award-Nextbase 522GW

De 522GW zit boordevol functies

De 522GW zit boordevol functies

100%
gecertificeerd.
Tot 30% besparing

Krijg grote waarde met Dash Cams die eerder zijn geretourneerd, geruild of gebruikt als demo. Gesteund door 6 maanden garantie.

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Alexa

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Reflectievrije lens

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

Hoog dynamisch bereik

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Alexa

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Reflectievrije lens

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

Hoog dynamisch bereik

Zijaanzicht van 522GW
Vooraanzicht van 522GW
Achteraanzicht van 522GW

In één oogopslag

Specificatie
Specificatie

Wat zit er in de doos  

Wat zit er in de doos 522
Inhoud van de doos:
Click&Go PRO GPS Mount, Power Cable Fitting Tool, Reserve 3M Adhesive Pad, USB Cable, Car Power Cable.

2K

Ultieme 2K dashcam

Als het om je dashcam gaat, is helderheid essentieel. Daarom neemt de 522GW 2K dashcam op in verbluffend 1440p HD bij 30FPS, waardoor de kwaliteit vergelijkbaar is met die van toonaangevende tv's en camera's. Met een 2K resolutie kun je nog meer details vastleggen, zoals verkeersborden en nummerborden, met een verbeterd contrast en kleurbereik.
Ultieme dashcam
4K Wegopnamen
Wanneer een achterste nok is bevestigd

522GW resolutie met Cam achteraan

De 522GW dashcam blijft opnemen in 2K, zelfs wanneer een andere Nextbase module wordt gebruikt, zoals de Nextbase Rear Camera Module. De Achteruitrijcameramodule neemt op in full HD-kwaliteit van 1440p HD @ 30fps en voegt een andere beschermingshoek toe, allemaal opgenomen in superieure kwaliteit met een Nextbase U3 microSD-kaart.

Reactie op noodsituaties

522GW Dash Cam Nextbase Noodoproep SOS

In kritieke situaties waarin een bestuurder niet reageert, is de 522GW dashcam er om te helpen. Uitgerust met Nextbase Emergency SOS, treedt hij op als uw reddingslijn en neemt hij de leiding door de hulpdiensten op de hoogte te stellen van uw exacte locatie en goedgekeurde persoonlijke gegevens. Deze mogelijkheid blijkt van onschatbare waarde te zijn, vooral bij het navigeren op afgelegen wegen, zodat je niet afhankelijk bent van mede-automobilisten voor hulp.
SOS-waarschuwing voor noodgevallen

Krijg hulp wanneer je die nodig hebt met de 522GW

Het Emergency SOS-systeem werkt met precisie. Bij het detecteren van een incident ondergaat het een nauwgezet anti-fout-positief masterproces waarbij je telefoon in een 'baken'-modus gaat. Als het apparaat stil blijft staan of niet wordt beantwoord, wordt er onmiddellijk een noodoproepalarm verzonden.
 
Het noodalarm geeft essentiële informatie zoals GPS-coördinaten en routebeschrijvingen, maar ook persoonlijke gegevens zoals medische geschiedenis, bloedgroep en allergieën. Dit uitgebreide pakket zorgt ervoor dat hulpverleners de kritieke informatie hebben die ze nodig hebben om je te helpen.
Meester proces
Waarom is het nuttig?

Waarom is Emergency SOS onmisbaar?

De MyNextbase Emergency SOS-service wordt je beschermengel in het geval van een incident waarbij je niet in staat bent om de hulpdiensten te bereiken. Het activeert echter niet waarschuwingen voor alle ongevallen. Incidenten met lage snelheden zullen bijvoorbeeld geen meldingen oproepen, evenmin als ongevallen waarbij het waarschuwingsproces wordt geannuleerd voordat er contact is opgenomen met de hulpdiensten.

Aanraakscherm

Volledige controle met het touchscreen van de 522GW dashcam

Bedien je 522GW dashcam met een simpele tik met het Nextbase adaptieve touchscreen. Het aanraakscherm maakt rommelige knoppen overbodig en helpt de afmetingen van de dashcam te verkleinen, terwijl de schermgrootte wordt gemaximaliseerd zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren.
Aanraakscherm
Eenvoudige selectie

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

De touchscreen interface vereenvoudigt en verbetert de bediening drastisch. Elke optie neemt een kwart of de helft van het scherm in beslag, waardoor de bediening een fluitje van een cent wordt.
 
Bovendien zijn de bewerkingsmogelijkheden op de dashcam ongelooflijk. U kunt nu moeiteloos uw video's direct op de 522GW Dash Cam zelf bewerken, zodat u uw foto's en video's snel kunt delen.

WiFi

Moeiteloos video's en foto's delen op de 522GW dashcam

Onze 522GW Dash Cam is uitgerust met krachtige WiFi die het downloaden en delen van video's en foto's naar je mobiele apparaat of tablet vereenvoudigt zonder dat je deze op je PC of Mac hoeft aan te sluiten. Dit opent een wereld van mogelijkheden, zodat u moeiteloos beelden kunt delen met uw familie en vrienden, verzekeringsmaatschappijen of ordehandhavers.
 
U kunt uw beelden eenvoudig delen op sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube, of zelfs rechtstreeks via de Nextbase website. De MyNextbase Connect App dient als opslaghub voor al je Nextbase clips, zodat je nooit een moment mist met onze draadloze dashcam.
Video- en fotobestanden direct delen

Vereenvoudigde dashcam-integratie

Je kunt het beeldmateriaal bewerken voordat je het verstuurt, video's trimmen, audio verwijderen en bestanden comprimeren. Bij het verzenden ontvangt de ontvanger een downloadlink, wat het hele proces stroomlijnt.

Bewaar uw 522GW dashcam in uw auto

Bovendien hoef je de 522GW Dash Cam dankzij wifi niet uit je auto te halen, zodat je geen pc nodig hebt om je beelden te bekijken. Sla je beelden op een handige manier direct op je telefoon op, zonder dat je SD-kaarten hoeft te verwijderen of kabels hoeft te trekken, waardoor je zowel tijd als moeite bespaart.
Dashcam naar telefoonverbinding
Dubbele bestandsopname

Dubbele bestandsopname

Voor degenen die 522GW Dash Cam-modellen met hogere resoluties gebruiken, staat de dubbele bestandsopnamefunctie tot uw beschikking. Het neemt zowel op in hoge resolutie voor een versie van superieure kwaliteit als in lage resolutie voor efficiënt streamen en delen, met snelle downloads en minimale buffering.

Snel en veilig wifi instellen

Het opzetten van een Wifi-verbinding is een makkie, want deze wordt rechtstreeks tot stand gebracht tussen de 522GW Dash Cam en je telefoon of tablet. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van mobiele data of hotspots. Het inschakelen van Nextbase Wifi is zo eenvoudig als het drie seconden ingedrukt houden van de knop of het handmatig configureren via het setup-menu.
Wi-Fi-verbinding
Houd er rekening mee dat de Wi-Fi-functionaliteit compatibel is met iOS (10.3 of hoger) en Android (5.1 en hoger) apparaten. U kunt de MyNextbase Connect app gratis downloaden in de Google Play Store of Apple App Store.

Parkeerstand

Beveiliging van je auto als je er niet bent

De 522GW Dash Cam Parking Mode is een slimme functie die elke botsing of fysieke beweging rond uw voertuig registreert terwijl het geparkeerd staat. Je krijgt de precieze details wanneer en waar je auto mogelijk een incident heeft meegemaakt. Dit autobeveiligingssysteem van onschatbare waarde biedt een laag bescherming, voor volledige gemoedsrust wanneer je er niet bent.
Hoe werkt dit?
Zet het aan of uit.

Automatisch inschakelen

U hebt volledige controle over de Intelligent Parking Mode met één druk op de knop. Zodra u uw auto hebt geparkeerd en het contact hebt uitgezet, schakelt de 522GW Dash Cam naadloos over naar de Parkeermodus, waarbij essentiële functies behouden blijven en andere worden uitgeschakeld. Hierdoor blijft alleen de G-krachtsensor operationeel voor aanzienlijk betere prestaties in de parkeermodus.

Hardwiring voor nog betere prestaties

Om de effectiviteit van de Intelligent Parking Mode te maximaliseren, is het aanbevolen om uw Nextbase Dash Cam permanent vast te verbinden met uw voertuig. In deze modus verbruikt de 522GW Dash Cam minimale stroom via de bekabelde aansluiting of via de ingebouwde accu.
 
Als uw geparkeerde auto wordt geraakt, komt uw 522GW dashcam in actie. Hij wordt automatisch geactiveerd en neemt 30 seconden op voordat hij weer wordt uitgeschakeld. Als uw voertuig kort na elkaar een tweede botsing maakt, legt de dashcam beide gebeurtenissen naadloos vast. Uw betrouwbare 522GW is klaar om uw bondgenoot te zijn en uw auto te beschermen als u er niet bent.
G Force Assistance

Verbeterd nachtzicht

522GW Dash Cam met verbeterd nachtzicht

Dankzij de indrukwekkende Enhanced Night Vision van uw 522GW dashcam kunt u de fijnste details zien bij extreem weinig licht. Leg zelfs 's nachts verkeersborden en kentekenplaten vast, zodat u volledig beschermd bent, ongeacht de omstandigheden.
 
Dankzij de f1.3 lens met zes lagen en de lichtsensor-technologie legt de 522GW Dash Cam beelden vast en verwerkt deze met superieure nauwkeurigheid en kwaliteit. Zie meer van je omgeving in het donker met de 522GW Dash Cam.
De functie voor omstandigheden met weinig licht

Brede Kijkhoek

140 Graden

140 Graden

Zie meer van de weg met een kijkhoek van 140 graden

Bereik de perfecte kijkhoek om meer details van de weg vast te leggen met de 140 graden kijkhoek van de 522GW Dash Cam.
 
Uitgebreide tests van Nextbase hebben uitgewezen dat de kijkhoek van 140 graden optimale beelden biedt zonder aan kwaliteit in te boeten, in combinatie met onze toonaangevende geavanceerde lens.
Meer details vastleggen

Lus Opname

Blijf altijd opnemen met de lusopname van de 522 Dash Cam

Loop recording is een belangrijke functie van de 522GW Dash Cam, die ervoor zorgt dat u continu kunt opnemen, zelfs wanneer de SD-kaart vol is. Deze slimme technologie overschrijft automatisch oudere bestanden als de SD-kaart bijna vol is, zodat uw 522GW altijd kan opnemen.
 
Maar als er toch iets gebeurt, hoef je je geen zorgen te maken dat cruciale beelden worden gewist. Alle bestanden die worden beschermd door de activering van de G-Sensor of handmatig worden gemarkeerd met onze File Protect, worden veilig opgeslagen en worden niet gewist.
Wat is loop recording op een Dash Cam?
Geassorteerde bestandsegmentatie

Verzamel beeldmateriaal in hanteerbare bestanden

Loop recording gaat een stap verder door bestanden te segmenteren in hanteerbare stukken van elk ongeveer drie minuten. Deze segmentatie maakt het downloaden, overbrengen en delen van je beelden eenvoudig. Deze functie is vooral handig met de Wi-Fi-functie van de 522GW Dash Cam, waardoor het downloaden en delen van bestanden eenvoudiger wordt.

Formatteer je SD-kaart met gemak

Om de efficiëntie van loop-opnames te behouden, is het belangrijk om de SD-kaart regelmatig te formatteren. Na verloop van tijd kan een opeenhoping van beschermde bestanden op de kaart de beschikbare opnametijd van de 522 Dash Cam verminderen. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om de SD-kaart ongeveer één keer per maand te formatteren. Formatteren kan eenvoudig worden gedaan via het instellingenmenu, waarbij alle bestanden worden gewist, inclusief de beveiligde bestanden.
Regelmatig formatteren van de SD-kaart is essentieel
Dash Cam loop opnametijd

Volledige controle over je bestandsgrootte

Orden je bestanden in stukjes van één, twee of drie minuten, zodat je gemakkelijk door je opnamen kunt navigeren. Een kaart van 32 GB is goed voor ongeveer twee uur opnamen, een kaart van 64 GB voor ongeveer vier uur en een kaart van 128 GB voor ongeveer acht uur.
 
Als je de opnamecapaciteit wilt aanpassen, kun je dat doen door de opnameresolutie te wijzigen of door een camera aan de achterkant toe te voegen. Als je bijvoorbeeld opneemt met een resolutie van 720p, zal de opnametijd langer zijn dan wanneer je opneemt in 4K Ultra HD.

Hoog dynamisch bereik

Wat is HDR (High Dynamic Range) precies en hoe werkt het op de 522GW dashcam?

HDR is een geavanceerde technologie waarbij de beeldkwaliteit naar nieuwe hoogten wordt getild met behoud van volledige helderheid. Met HDR kun je een aanzienlijke verbetering verwachten in contrast, helderheid en kleurlevendigheid, door meerdere beelden vast te leggen met verschillende belichtingen.
Wat is HDR?
High Dynamic Range verbetert het contrast en de helderheid voor een superieure beeldkwaliteit. Het optimaliseert het contrast, verhoogt de helderheid en verrijkt de kleuren.
Helder zonlicht

Zie meer, zelfs in fel zonlicht

HDR-technologie domineert zelfs onder heldere omstandigheden. Door meerdere beelden met een kleiner bereik en verschillende belichtingen vast te leggen en samen te voegen, leg je meer details vast in zowel de helderste hooglichten als de donkerste schaduwen.

Exposure Value (EV) verschillen

Het dynamisch bereik van Dash Cams wordt bij moderne video van hoge kwaliteit gekwantificeerd in verschillen in belichtingswaarde (EV). Een toename van één EV vertegenwoordigt een verdubbeling van het licht, terwijl een afname van één EV het licht halveert. Om ingewikkelde details in de donkerste schaduwen te onthullen, heb je hoge belichtingen nodig terwijl je met lage belichtingen de helderheid in verblindend heldere omstandigheden behoudt. De meeste Dash Cams slagen er niet in om dit grote bereik binnen een enkele belichting te bieden, dankzij hun beperkte dynamische bereik, maar dat geldt niet voor de Nextbase 522GW.
Verschillen in belichtingswaarde (EV)
Met de HDR-technologie van de 522GW Dash Cam neemt u dus niet alleen gebeurtenissen op, maar legt u ze ook vast in levendige, contrastrijke en detailrijke kwaliteit, zodat elk moment natuurgetrouw wordt vastgelegd.

Reflectievrije lens

Hoe presteert de 522GW Dash Cam bij fel licht?

Zelfs in direct zonlicht helpt de lens van de 522GW de schittering te verminderen en het contrast te balanceren, zodat je de fijnere details zoals nummerplaten en straatnamen kunt vastleggen. De lens en het filter hebben een draaibare rand, perfect om aan te passen aan je specifieke voertuig.
Hoe werkt het in fel zonlicht?
Leg altijd de allerbeste videokwaliteit vast met het Nextbase reflectievrij polarisatiefilter.

Verminder de ruis met het polarisatiefilter van de 522GW dashcam

Bij het opnemen van video's vermindert het polarisatiefilter van de 522GW reflecties op de voorruit aanzienlijk, zodat je je kunt concentreren op de weg voor je zonder enige afleiding of ruis.

Alexa

De kracht en het gemak van Alexa Voice Control onderweg

Gebruik je Nextbase 522GW dashcam zonder je handen van het stuur te halen met de ongelooflijke Alexa Voice Control. Speel muziek af, bekijk het weer, krijg een routebeschrijving en bedien je thuisapparaten, terwijl je je volledig op de weg kunt concentreren.
Alle functies van Alexa Voice Control, ook onderweg
Gebruik uw dashcam en vraag Alexa om muziek af te spelen, het nieuws te lezen, het weer te controleren, slimme thuisapparaten te bedienen en nog veel meer.

Zeg gewoon: "Alexa, speel BBC Radio 1 af" of "Alexa, wat voor weer wordt het vandaag in Londen?"

Krijg aanwijzingen, zoek een parkeerplaats en nog veel meer, terwijl u uw handen aan het stuur houdt en uw ogen op de weg gericht.

Vraag: "Alexa, hoe kom ik in Manchester?" en de routebeschrijving wordt automatisch op uw smartphone weergegeven met behulp van de door u gekozen kaartprovider.

Praat rechtstreeks met uw Dash Cam met Alexa ingebouwd om commando's te gebruiken zoals "start opname", "stop opname", "bescherm een opname" en "stuur naar mijn telefoon".

Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Volledige compatibiliteit met Nextbase en Alexa

Met de MyNextbase Skill kun je de functies van je 522GW Dash Cam bedienen. Neem video's op, maak foto's, bescherm een bestand en doe nog veel meer met de Alexa stembedieningsfunctie.
 
En dat alles terwijl je je op de weg concentreert, voor meer veiligheid.
Functie Wat je zegt

Start opname

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om te beginnen met opnemen"

Stop de opname

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om te stoppen met opnemen"

Neem foto

"Alexa, vraag mijn dashcam om een foto te maken."

Een bestand beschermen

"Alexa, vraag mijn dashcam om een foto te maken."

Schermbeveiliging aan

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de screensaver aan te zetten"

Schermbeveiliging uit

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de screensaver uit te zetten"

Picture-in-picture aan (achterste cam tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de achterste cam te tonen"

Picture-in-picture aan/uit (voorste cam tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de front cam te tonen"

Snelheidsweergave aan (snelheid tonen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om snelheid te tonen"

Snelheidsweergave uit (snelheid verbergen)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om snelheid te verbergen"

Audio inschakelen (microfoon aan)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om audio in te schakelen"

Audio uitschakelen (microfoon uit)

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de audio uit te schakelen"

Verhoog video exposure

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de belichting te verhogen"

Verminder video belichting

"Alexa, vraag mijn Dash Cam om de belichting te verminderen"

Voor meer details zie Alexa Vaardigheden Pagina
MyNextbase Connect App- Nextbase Dash Cam controle

MyNextbase Connect App- Nextbase Dash Cam controle

Download gewoon de MyNextbase Connect app om Alexa te activeren en spraakbediening te gebruiken.

Minimumvereisten voor mobiele telefoons

8+

Android

13+

ios

4.2

Bluetooth

GPS opsporing

Houd uw voertuig en de routes die u aflegt bij

De GPS van de 522GW Dash Cam registreert nauwkeurig je snelheid en locatie tijdens het rijden, zodat je je auto kunt volgen. U kunt niet alleen de fysieke locatie van uw auto zien, maar het bijhouden van de route en snelheid kan vitaal bewijs zijn in het onfortuinlijke geval van een ongeluk, waarbij de details eenvoudig naar uw verzekeringsmaatschappij of de politie kunnen worden gestuurd.
GPS opsporing
Heb ik GPS nodig op mijn Dash Cam?

Waarom is GPS zo waardevol voor mijn 522GW dashcam?

Met GPS kunt u precies bepalen waar een incident zich voordoet, wat van vitaal belang is als er iets gebeurt op een onbekende weg. Ongelukken zijn meestal stressvolle situaties, waardoor het moeilijk is om specifieke details te onthouden, maar met de 522GW Dash Cam hoeft dat niet.
 
Omdat je exacte snelheid en locatie worden bijgehouden, kun je je beelden afspelen om een incident vast te leggen, een kentekenplaat te zien of een snelheidsbord te controleren. Je fungeert dan als je eigen persoonlijke getuige met 100% nauwkeurige informatie.

Aan jouw kant bij verzekeringsclaims

Met de exacte tijden, locatie, snelheid en uw beelden is de 522GW dashcam van onschatbare waarde tijdens verzekeringsclaims. Alle informatie kan snel naar uw verzekeringsmaatschappij worden gestuurd, zodat u snel en eenvoudig de schuld krijgt die u verdient.
Jouw beelden zijn het bewijs

Laat zien wat er echt is gebeurd met de politie

In het onwaarschijnlijke geval dat je het nodig hebt, kun je de informatie van je dashcam ook naar de politie en de rechtbank sturen. Als je het doelwit bent van een "crash for cash"-oplichterij, kunnen je beelden worden gebruikt om te bewijzen dat het jouw schuld niet is. En het werkt waar je ook bent, in het Verenigd Koninkrijk of waar dan ook.

Houd nieuwe bestuurders veilig met GPS

Omdat de 522GW Dash Cam je snelheid bijhoudt, kan dit nieuwe bestuurders en bestuurders in opleiding aanmoedigen om zich aan de snelheidslimieten te houden. Rijinstructeurs kunnen ook nuttige gegevens zoals snelheid controleren om de vooruitgang van een leerling-bestuurder te volgen en rijlessen vorm te geven.
Handig voor jonge bestuurders

Click&Go PRO Bevestiging

Gemakkelijk verwijderen en installeren van uw 522GW dashcam

Installeer en verwijder je dashcam in seconden met één hand dankzij onze Nextbase Click&Go PRO™ Car Mount. De houder maakt gebruik van magnetische voedingsaansluitingen, zodat je hem op zijn plaats kunt klikken zonder gedoe met draden en clips.
Magnetische Machtsmontage
Installatie

Draadloze connectiviteit

De voedingskabel is bevestigd aan de houder in plaats van aan de 522 Dash Cam, waardoor de aansluiting een fluitje van een cent is. Uniek voor je Nextbase Dash Cam.

Auto Sync

Directe toegang tot uw bestanden op uw telefoon

Dankzij de Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit kun je je bestanden rechtstreeks naar je telefoon of tablet sturen, perfect voor gemakkelijke toegang.
Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit
Dubbele bestandsopname

Gemak en kwaliteit gecombineerd

De 522GW dashcam neemt twee bestanden op: een hoge kwaliteit vol details die je kunt downloaden en een versie van lagere kwaliteit, perfect om snel en eenvoudig te delen.

Bewerken en delen in een paar tikken

Als de beelden eenmaal op je telefoon staan, kun je ze eenvoudig bewerken en delen, perfect als je ze naar een verzekeraar of de politie moet sturen.
 
Omdat je 522GW Bluetooth Autosync gebruikt, maakt je telefoon ook verbinding zodra je in het voertuig zit. Dit betekent dat je klaar bent om de Alexa Voice Control en Emergency SOS te gebruiken wanneer je ze nodig hebt.
Eenmaal op uw telefoon

Minimumvereisten voor mobiele telefoons

6+

Android

13+

ios

4.2

Bluetooth

G-Sensor

Mogelijk vitaal beeldmateriaal beschermen

De G-sensor van de 522GW Dash Cam is een versnellingsmeter die de kracht meet die wordt uitgeoefend tijdens een botsing. Wanneer dit gebeurt, worden je beelden verplaatst naar een beveiligde map waar ze niet overschreven kunnen worden.
Wat is een G-Sensor?

Bewaar je beeldmateriaal voor wanneer je het nodig hebt

Zelfs als je je niet realiseert dat je het nodig hebt, als de G-sensor op de 522GW dashcam wordt geactiveerd, worden je beelden veilig opgeslagen. Dus als je je realiseert dat je de beelden later nodig hebt, zijn ze er voor wanneer je ze nodig hebt.
Wanneer geactiveerd

Volledige controle over de G-sensor

Wanneer de sensor wordt geactiveerd, zie je een hangslotje op het scherm. Zo weet je zeker dat je beelden veilig zijn en hoef je ze niet handmatig op te slaan.

Aanpassen aan je rijgedrag

Als je vindt dat de G-sensor op je 522 te vaak wordt geactiveerd door bijvoorbeeld verkeersdrempels of kuilen, kun je de gevoeligheid aanpassen aan je rijstijl en je specifieke voertuig.
Getriggerd door andere omstandigheden
Hoe kalibreer ik een Dash Cam G-Sensor?

Directe toegang tot je 522GW dashcam

Alle instellingen voor de G-Sensor zijn beschikbaar in het menu, zodat je de instellingen met een paar tikjes kunt kalibreren of aanpassen.

Groot dynamisch bereik

Superieure beeldkwaliteit dankzij 522GW Dash Cam WDR

Met de WDR van de 522GW worden meerdere beelden vastgelegd bij verschillende helderheden, waardoor je superieure kwaliteit krijgt op heldere zonnige dagen of 's nachts. De beelden worden gecombineerd om je het optimale beeld met de beste kwaliteit te geven.
Wat is groot dynamisch bereik?
Meer details

Verbeter de details van je afbeeldingen

Met WDR zie je meer, zelfs in donker licht, waardoor je meer details ziet. WDR op de 522GW dashcam is ideaal voor het vastleggen van de fijnere details, zoals kentekenplaten en wegwijzers.

WDR helpt de 522GW ook om 's nachts meer details te zien door reflecties uit beelden te verwijderen. De kwaliteit en helderheid zijn verbeterd, perfect om te weten dat je beelden hebt waarop je kunt vertrouwen als er iets misgaat.

Gecombineerde kwaliteit voor een optimaal beeld

Omdat meerdere frames worden gecombineerd, krijg je niet alleen het beste beeld, maar een combinatie van alle frames. Hierdoor krijg je een hogere kwaliteit in alle gebieden van een beeld. Zelfs als je op een heldere dag in een schaduwrijk gebied rijdt, zie je meer van elk.
Meerdere frames gecombineerd
De sensoren van de 522GW Dash Cam vangen een breder lichtbereik op, zodat je altijd kwaliteit hebt, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Installatie- en installatiegids