322GW dashcam | Nextbase

Overslaan naar hoofdinhoud

Selecteer regio

322GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

322GW

Overzicht
Specificatie
Installatie

€169.99

Kopen

€169.99

Kopen

322GW

Blijf verbonden

Dankzij Wi-Fi, Bluetooth en GPS kun je gemakkelijk verbinding maken, bestanden downloaden en weten waar je bent.

Connectiviteit

Synchroniseren en delen

Met Bluetooth 4.2 en Wi-Fi connectiviteit synchroniseert de uiterst betrouwbare 322GW automatisch bestanden rechtstreeks naar uw smartphone of tablet en kunt u eenvoudig beelden delen met de MyNextbase Connect app.

Met Intelligent Parking begint uw dashcam met opnemen wanneer iemand tegen uw auto botst.

Wi-Fi

Gemakkelijk aan te sluiten

Met QuickLink Wi-Fi en de MyNextbase Connect app kunt u eenvoudig beelden downloaden en delen op uw smartphone of tablet.

Bluetooth Laag Energie

Video naadloos delen

Selecteer interessante video's om te delen naar uw smartphone met Bluetooth. Bovendien stuurt uw Dash Cam automatisch crashes naar uw smartphone.*

*Minimale telefoonvereisten zijn Bluetooth versie 4.2, Android 8 of hoger en iOS 13 of hoger.

GPS

Snelheid en locatie nauwkeurig registreren

Verbeterde 10Hz GPS met behulp van Google Maps registreert nauwkeurig snelheid en locatiegegevens.

waarachtig

2,5" HD IPS Aanraakscherm

Aanraken is geloven

Het 2,5 inch HD IPS Touch Screen van de 322GW maakt het selecteren van menu's, het afspelen en het delen van bestanden gemakkelijker dan ooit tevoren.

1080P HD-opname

Krijg alle details

De 322GW neemt op in full 1080p HD bij 60fps met een verbeterde 6G glazen lens, zodat u essentiële details zoals verkeersborden en nummerborden kunt vastleggen.

*Bij dit model wordt een SD-kaart aanbevolen die ontworpen is voor gebruik in de dashcam.

SOS-noodoproep

Hulp krijgen in een noodgeval

Bij een ongeluk vertelt Emergency SOS de hulpdiensten waar je bent, zodat ze je snel kunnen bereiken. Je kunt zelfs vooraf gegevens opslaan om te delen met hulpverleners, zoals bloedgroep, allergieën en medische geschiedenis.

Click&Go PRO GPS bevestiging

Gemakkelijk te bevestigen

De exclusieve Click&Go PRO GPS-bevestiging maakt gebruik van zeer sterke magneten, waardoor de stroombron van de houder direct wordt gekoppeld aan de dashcam.

Ontdek onze achteruitkijkcamera's & accessoires

Onze populairste optie. Koppel hem aan je dashcam om een dashcam voor en achter te maken en je weet dat je alle hoeken dekt.

Deze camera wordt rechtstreeks op je dashcam aangesloten en neemt het achteraanzicht van je reis op, dus als er een botsing van achteren plaatsvindt, ben je gedekt.

Leg voertuigen naast je en je passagiers vast voor een compleet beeld van alles wat er in en rond je auto gebeurt.

Meer informatie over de 322GW

Het is een geweldig multifunctioneel model.

Beste koop 2022 - Nextbase 322GW

Sieger 2021 - Nextbase 322GW

Vertrouwde beoordelingen 2023 - Nextbase 322GW

De 322GW zit boordevol functies

De 322GW zit boordevol functies

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

HD Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

Mijn Nextbase Suite

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

HD Resolutie

Intelligent parkeren

Reactie op noodsituaties

WiFi

Aanraakscherm

GPS opsporing

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Brede Kijkhoek

Verbeterd nachtzicht

Auto Sync

Lus Opname

Groot dynamisch bereik

Mijn Nextbase Suite

322gw vooraanzicht
322gw Zijaanzicht Bck
322gw achteraanzicht

In één oogopslag

Specificatie
Specificatie

HD Resolutie

HD-resolutie en helderheid met 322GW dashcam

Als er één ding is dat je nodig hebt in een dashcam, dan is het helderheid. De 322GW dashcam biedt high-definition beeldkwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over nummerplaten of details van automodellen, uw 322GW dashcam heeft alles. Kies de 322GW Nextbase dashcam voor heldere beelden van hoge kwaliteit, elke keer weer.
HD-resolutie en helderheid met 322GW dashcam
Wanneer een achterste nok is bevestigd

1080 @ 60fps beeldkwaliteit

Het 322GW-model neemt op in een hogere resolutie van 1080p (1980×1080 pixels), ook wel full HD genoemd, en kan opnemen met een hogere snelheid van 60 frames per seconde. Dit maakt de video's vloeiender dan ooit en betekent dat er twee keer zoveel frames per seconde zijn om belangrijke details van nummerplaten vast te leggen. Met onze 1080p dashcam kun je je beelden in uitstekende kwaliteit terugkijken.

Reactie op noodsituaties

322GW Noodoproep wanneer je het het meest nodig hebt

Helaas gebeuren er nu eenmaal ongelukken. Maar je kunt veilig rijden met de gemoedsrust dat je dashcam de hulpdiensten zal waarschuwen als het ergste gebeurt. Als je niet reageert, zal het SOS-systeem voor noodgevallen in de 322GW dashcam een anti-fout positief masterproces doorlopen. Als dit proces is voltooid, wordt de bakenmodus geactiveerd. Als je je telefoon niet beantwoordt, wordt er een noodoproepalarm verzonden.
 
Als je weet dat dit proces aanwezig is, geeft dat je niet alleen extra gemoedsrust als je op afgelegen of rustige wegen rijdt, maar het betekent ook dat de 322GW dashcam een exacte locatie en persoonlijke gegevens kan geven als dat nodig is.
SOS-waarschuwing voor noodgevallen

Wat is het 322GW Meesterproces?

De 322GW gebruikt een masterproces om te bepalen of u noodhulp nodig hebt. Als dit anti-vals-positieve proces is voltooid, zal uw 322GW een modus openen waarin contact met u zal worden opgenomen. Als u niet antwoordt of uw telefoon niet kunt verplaatsen, wordt er een noodsituatiewaarschuwing verzonden.
 
MyNextbase Emergency SOS waarschuwt de hulpdiensten niet bij ongevallen met lage snelheid, maar alleen in situaties waarin u niet in staat bent om zelf contact op te nemen met de hulpdiensten.
 
Deze noodoproep wordt verzonden naar een integrator en hulpdiensten. Dit alarm bevat je exacte GPS-locatie, evenals je medische geschiedenis, bloedgroep en allergieën, zodat je de hulp kunt krijgen die je nodig hebt, waar je ook bent.
 
Meester proces

Aanraakscherm  

Houd de controle met de 322GW dashcam

In het verleden waren alleen de meer geavanceerde dashcammodellen uit het topsegment uitgerust met een modern aanraakscherm - tot nu. De 322GW dashcam is een gloednieuw product uit serie 2 en is uitgerust met touchscreenpanelen.
Aanraakscherm
Eenvoudige selectie

Compact en eenvoudig

Het toevoegen van een touchscreen aan de 322GW dashcam heeft een aantal voordelen. De gebruikerservaring wordt verbeterd met een compacter ontwerp zonder extra knoppen. De 322GW is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken dankzij de opties die ½ of ¼ van het scherm in beslag nemen, zodat je gemakkelijk kunt selecteren.
 
Een andere geavanceerde functie waarvan je kunt profiteren is het bewerken van de dashcam. Je kunt elke clip of video die je nodig hebt op de dashcam bewerken voordat je deze deelt. Dit maakt het gemakkelijk om het exacte moment waarop een incident plaatsvond te delen, zonder dat u de beelden zelf hoeft te downloaden of te bewerken.

WiFi

Blijf verbonden met de 322GW

Met het 322GW model kun je overal verbonden blijven met QuickLink Wifi. Download en deel videobestanden rechtstreeks op je telefoon of tablet. Met de Nextbase 322GW kun je gemakkelijk videoclips delen met je verzekeringsmaatschappij na een incident - je hoeft niet langer te wachten op toegang tot je laptop of computer. U kunt de beelden zelfs bewerken voordat u ze verstuurt.
 
De wifi van de 332GW dashcam wordt rechtstreeks tussen de dashcam en je telefoon of tablet ingesteld. Dit betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van mobiele data of een wifi-hotspot.
 
Houd er rekening mee dat wifi alleen kan worden gebruikt op IOS (10.3 of hoger) en Android (5.1 en hoger) apparaten. Je kunt de MyNextbase Connect app gratis downloaden via Google Play Store en Apple App Store.
Video- en fotobestanden direct delen
Dashcam naar telefoonverbinding

Beweeg in de juiste richting met GPS-tracering

GPS is een essentieel onderdeel van uw dashcam. Met de 322GW kunt u de route en snelheid van uw voertuig volgen, wat cruciaal is als u betrokken bent bij een aanrijding. De informatie die uw 322GW oppikt en registreert, kan worden gebruikt als u een schadeclaim moet indienen voor een incident.

322GW dashcam voor beginnende bestuurders

De 322GW dashcam is ook handig voor jonge bestuurders of bestuurders die onlangs hun rijexamen hebben gehaald. De wetenschap dat snelheid en locatie worden bijgehouden en geregistreerd, stimuleert tot beter rijgedrag. Deze dashcam kan ook nuttig zijn voor rijinstructeurs die gegevens, bijvoorbeeld over de snelheid, na een les willen doornemen met leerling-bestuurders.
Dubbele bestandsopname

Parkeerstand

Gemoedsrust parkeren met de 322GW

De intelligente parkeermodus op uw 322GW dashcam registreert elke hobbel of beweging die zich voordoet wanneer uw auto geparkeerd staat. Met een parkeercamera weet u waar en wanneer uw auto is gestoten. Deze functie fungeert als een extra beveiligingslaag die u meer gemoedsrust geeft.
 
Je kunt ervoor kiezen om deze sensor aan of uit te zetten. Wanneer je parkeert, schakelt de 322GW automatisch over naar de parkeermodus. Vanaf hier wordt alles uitgeschakeld, behalve de G-krachtsensor. De gevoeligheid van de sensor neemt dan toe.
Hoe werkt dit?
Zet het aan of uit.

G Force Assistance

Voor de beste prestaties van uw 322GW heeft uw dashcam een bekabelde verbinding met uw voertuig nodig. Het stroomverbruik is al laag wanneer de G-krachtsensor actief is, wat betekent dat uw dashcam de bekabelde aansluiting alleen gebruikt voor stroom als dat nodig is.

Verbeterd nachtzicht

Helderheid in alle omstandigheden met 322GW nachtzicht

Het kan moeilijker zijn om de fijne details op te pikken als je 's nachts bij een incident betrokken bent. Maar met de Nextbase 322GW dashcam hoef je je geen zorgen te maken. De 322GW kan de fijnere details verbeteren, zelfs bij weinig licht. De verbeterde functies voor nachtzicht kunnen nummerplaten en verkeersborden oppikken, wat handig kan zijn als je beelden naar de politie moet sturen. Profiteer zelfs 's nachts van heldere beelden van je omgeving.
De functie voor omstandigheden met weinig licht

Brede Kijkhoek

140 Graden

140 Graden

Leg meer vast met de 322GW dashcam

Op instapniveau bieden dashcams meestal een groothoek van 120 graden. De 322GW dashcam is een stap omhoog. Met een brede kijkhoek van 140 graden kun je goed zien wat er om je heen gebeurt. Door deze bredere hoek kan de 322GW details vastleggen, zoals trottoirs en bewegwijzering. De 322GW dashcam is het midden tussen lage-resolutiebeelden en vervorming, voor duidelijkheid wanneer dat nodig is.
Meer details vastleggen

Lus Opname

Continu opnemen met de 322GW

De 322GW dashcam neemt op in een loop. Dit betekent dat zelfs wanneer je dashcam zijn geheugencapaciteit heeft bereikt, hij doorgaat met opnemen. Hiervoor moeten oudere bestanden worden overschreven. De dashcam is uitgerust met een knop voor bestandsbeveiliging, wat betekent dat u in het geval van een incident kunt voorkomen dat de beelden die u nodig hebt verloren gaan - deze blijven vergrendeld op uw geheugenkaart. Segmenten worden gesorteerd in opnames van drie minuten, waardoor ze gemakkelijker te beheren zijn.
Wat is loop recording op een Dash Cam?
Geassorteerde bestandsegmentatie

322GW opnametijd

De 322GW is een dashcam uit serie 2 en kan één minuut per bestand opnemen. En omdat deze dashcam 1080 HD heeft, kun je tot wel 4 uur aan opnames maken voordat de dashcam over de kop gaat. Het volume van de gegevens hangt af van de SD-kaart die je kiest. Kies uit 32 GB voor 2 uur opnamen, 64 GB voor 4 uur opnamen of 128 GB voor maximaal 8 uur opnamen.

Click&Go PRO Bevestiging

De magnetische kracht van de 322GW

De 322GW dashcam wordt geleverd met een magnetische voedingsbeugel zodat je je dashcam met slechts één hand kunt installeren en bevestigen. De houder biedt een hoge sterkte neodymium magneten op de mond en de dashcam klikken zichzelf aan elkaar, zodat je klaar bent om veilig te rijden.
 
De installatie is eenvoudig omdat de voedingskabels voor de 322GW houder rechtstreeks in de houder worden geïnstalleerd, waardoor de dashcam volledig draadloos is en je de houder gewoon op zijn plaats kunt klikken en kunt gaan rijden.
Magnetische Machtsmontage

Groot dynamisch bereik

Helderheidsniveaus beheren met de 322GW

Breed dynamisch bereik, ook wel WDR genoemd, is een functie die beelden verwerkt om heldere dashcamopnamen te garanderen, ongeacht of u in fel zonlicht of 's nachts rijdt. Je Nextbase dashcam combineert meerdere beelden van verschillende helderheid om een beeld van hoge kwaliteit te creëren.
 
Deze functie is ontworpen om de 322GW te helpen in meer detail op te nemen in gebieden met contrasterend licht. WDR helpt de dashcam om belangrijke vormen en kenmerken te onderscheiden. Ongeacht de belichting kun je profiteren van opnamen met een hoge resolutie wanneer je die het meest nodig hebt.
Wat is groot dynamisch bereik?

Wat zit er in de doos  

Wat zit er in de doos 322
Inhoud van de doos:
Click&Go PRO GPS Mount, Power Cable Fitting Tool, Reserve 3M Adhesive Pad, USB Cable, Car Power Cable.

Auto Sync

Eenvoudig bestanden verzenden met 322GW dashcam

Het Nextbase 322GW-model maakt gebruik van Bluetooth 4.2 low-energy technologie en wifi-connectiviteit, zodat je snel en eenvoudig opnames naar je apparaat kunt sturen als je betrokken bent bij een incident.
 
De 322GW beschikt ook over dual file recording, wat betekent dat uw dashcam zowel een hoge- als een lage-resolutiebestand opneemt, zodat u de beelden die u nodig hebt kunt bekijken zodra u ze nodig hebt, terwijl het hoge-resolutiebestand de scherpere details vastlegt als u die nodig hebt.
Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit
Dubbele bestandsopname

Bestanden op uw telefoon openen

Met de Nextbase 322GW dashcam heb je direct toegang tot de bestanden op je telefoon. Je kunt de beelden bewerken en delen met je verzekeraar met de MyNextbase connect app, of je nu een iPhone of een Android hebt. De 322GW dashcam heeft ook automatische synchronisatie, wat betekent dat je dashcam automatisch wordt verbonden met je telefoon - die ook de SOS-service ondersteunt.
 
Houd er rekening mee dat de minimale vereisten voor een mobiele telefoon voor deze functie 6+ Android, 13+ iOS en 4.2 Bluetooth zijn.

G-Sensor

Wat is een G-Sensor?

De Nextbase 322GW dashcam beschikt over een G-sensor, die van onschatbare waarde is als je betrokken raakt bij een botsing. De G-sensor is een versnellingsmeter die waarden registreert op basis van de hoeveelheid kracht die wordt uitgeoefend tijdens een botsing.
 
Er wordt vooraf een waarde ingesteld en als je betrokken bent bij een aanrijding die met deze waarde of hoger wordt geregistreerd, worden de beelden automatisch beveiligd en in een map geplaatst die niet kan worden overschreven. Je kunt deze dan naar de politie of je verzekeringsmaatschappij sturen.
Wat is een G-Sensor?
Wanneer geactiveerd

Waarom kiezen voor een 322GW dashcam met G-Sensor?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen van een 322GW dashcam met G-sensor, een van de belangrijkste voordelen is dat als u betrokken bent bij een incident, het bestand automatisch wordt beveiligd, zodat het beeld niet wordt overschreven. Dit wordt weergegeven op de dashcam met een hangslotje op het scherm voor uw gemoedsrust.
 
Een ander voordeel van de G-sensor is dat hij kan worden geactiveerd door andere factoren, zoals kuilen, hard optrekken en remmen, of verkeersdrempels. De instellingen kunnen worden aangepast aan de rijomstandigheden en de omgeving als je vindt dat te veel bestanden automatisch worden beschermd door de G-Sensor. Je kunt deze G-Sensor instellen op hoog, medium, laag en uit, waarbij de hoge instelling het gevoeligst is.

Mijn Nextbase Suite

Toegang tot My Nextbase-suite met de 322GW dashcam

Deze suite is gemaakt als aanvulling op alle beelden die de 322GW dashcam opneemt. In de vorm van software, apps en cloudopslag heb je toegang tot de beelden van de dashcam, zodat je ze kunt gebruiken zoals jij dat wilt. Of je nu bestanden bekijkt, bewerkt, deelt of zelfs opslaat in de cloud.
 
Om het meeste te halen uit de beelden die uw 322GW dashcam opneemt, gebruikt u de My Nextbase suite om een belangrijk deel van de beelden terug te vinden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gebruik van externe bewerkingssoftware. Profiteer van de mogelijkheid om screenshots te maken, in en uit te zoomen op video's of meerdere video's toe te voegen aan een afspeellijst voor meer eenvoud. Gebruik daarnaast de MyNextbase Connect App om toegang te krijgen tot beeldmateriaal op je telefoon of tablet.
MyNextbase Player computersoftware

GPS opsporing

GPS opsporing

GPS registreert nauwkeurige snelheid en locatie gegevens voor uw Dash Cam terwijl u rijdt. Dit zal de fysieke locatie van uw voertuig bijhouden, om de afgelegde route te tonen, en de snelheid die u rijdt. Dit kan van vitaal belang zijn om precies te bepalen waar een incident heeft plaatsgevonden, wat cruciaal kan zijn bij een verzekeringsclaim.
GPS opsporing
Heb ik GPS nodig op mijn Dash Cam?

Heb ik GPS nodig op mijn Dash Cam?

GPS kan van vitaal belang zijn bij een incident. Het geeft nuttige informatie, zoals wegnamen en waar andere voertuigen zich bevinden op het moment van een incident. Dit kan nuttig zijn nadat een incident heeft plaatsgevonden op een onbekende weg, waarbij details achteraf vaak moeilijk te onthouden zijn.
 
GPS toont ook de afgelegde snelheid, weergegeven in mph of km/h, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. Dit kan ook waardevolle informatie zijn in geval van een ongeval. Bij het afspelen van de beelden zullen snelheidsbeperkende borden en wegnamen worden getoond om de bestuurder te helpen en te bewijzen dat hij niet in fout was. De snelheid die GPS-satellieten tijdens het rijden oppikken, geeft vaak nauwkeurigere informatie dan de snelheidsmeter van een voertuig. Nu kunt u dit allemaal doen met een GPS dash cam.

Jouw beelden zijn het bewijs

De informatie die wordt opgepikt door GPS kan van vitaal belang zijn bij het indienen van een verzekeringsclaim. Je kunt er de tijd, datum, snelheid, locatie en richting van een aanrijding op zien, waardoor je sneller een mogelijke claim kunt indienen zonder dat je alle details handmatig hoeft te verzamelen voordat je ze naar de betreffende partij stuurt. Een dashcam met GPS kan alle extra locatie-informatie leveren die nodig kan zijn.
Jouw beelden zijn het bewijs

Bewijsmateriaal voor de politie

De GPS-gegevens op beelden kunnen ook worden gebruikt als bewijs voor de politie en rechtbanken bij het beoordelen van Dash Cam beelden. Het kan bijzonder nuttig zijn in het identificeren van verzekeringsfraude zoals "crash voor contant geld" door te identificeren wie in gebreke was, oppakken van om het even welke ongebruikelijke bewegingen via de G-Sensor gegevens. De GPS-functie op Dash Cams is wereldwijd, dus hoeft niet te worden gewijzigd bij het rijden buiten het Verenigd Koninkrijk, omdat het nog steeds zal pikken dezelfde informatie met behulp van Google Maps.

Handig voor jonge bestuurders

De GPS dash cam kan nuttig zijn voor jonge of beginnende bestuurders als ze weten dat hun snelheid en locatie wordt geregistreerd, die op zijn beurt kan aanmoedigen beter rijden. Rijinstructeurs kunnen de GPS-gegevens ook gebruiken om de snelheid van hun leerlingen na de lessen te controleren en aan te tonen.
Handig voor jonge bestuurders

Mijn Nextbase Suite

Toegang tot My Nextbase-suite met de 322GW dashcam

Deze suite is gemaakt als aanvulling op alle beelden die de 322GW dashcam opneemt. In de vorm van software, apps en cloudopslag heb je toegang tot de beelden van de dashcam, zodat je ze kunt gebruiken zoals jij dat wilt. Of je nu bestanden bekijkt, bewerkt, deelt of zelfs opslaat in de cloud.
 
Om het meeste te halen uit de beelden die uw 322GW dashcam opneemt, gebruikt u de My Nextbase suite om een belangrijk deel van de beelden terug te vinden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gebruik van externe bewerkingssoftware. Profiteer van de mogelijkheid om screenshots te maken, in en uit te zoomen op video's of meerdere video's toe te voegen aan een afspeellijst voor meer eenvoud. Gebruik daarnaast de MyNextbase Connect App om toegang te krijgen tot beeldmateriaal op je telefoon of tablet.

MyNextbase Player computersoftware

In het verleden was een aanraakscherm voorbehouden aan topmodellen zoals de 622GW. HPLees, bewerk en deel uw dashcambeelden op pc of Mac met de nieuw ontwikkelde afspeelsoftware, MyNextbase Player.
 
De minimale systeemvereisten zijn:
Windows 7, 8, 8.1 en 10 of OSX 10.9
Processor: Intel Core i5,
Geheugen: 4GB,
Beeldschermresolutie: 1280 x 720 of hoger
MyNextbase Player computersoftware
De software is intern ontwikkeld om een volledig verbeterde weergave-ervaring te bieden, met opneming van een bijgewerkte Google Maps-functie, snelheidsinformatie en G-Sensor-metingen om alle belangrijke informatie weer te geven die aan een verzekeringsmaatschappij kan worden doorgegeven.
 
MyNextbase Player bevat de functionaliteit om beelden af te spelen van uw Dash Cam of Achteruitkijkcameramodule. Het delen van beelden is nog nooit zo eenvoudig geweest, omdat u belangrijke beelden met één druk op de knop naar uw verzekeringsmaatschappij kunt sturen, maar ook naar sociale media platforms zoals Facebook, Twitter en YouTube.
 
De softwaresuite bevat volledige bewerkingsmogelijkheden, zodat u dat belangrijke deel van het beeldmateriaal kunt terugvinden zonder dat u daarvoor aparte bewerkingssoftware hoeft te downloaden. Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om een screenshot te maken van een frame, in en uit te zoomen op video's om nummerplaten of verkeersborden duidelijker in beeld te brengen, en de optie om meerdere video's aan een afspeellijst toe te voegen
 
Compatibel met de volgende Nextbase-modellen: 222, 322GW, 422GW, 522GW en 622GW, inclusief achtercam-modules. 122 video's worden afgespeeld in elke standaard mediaspeler.
MyNextbase Connect smartphone-app

MyNextbase Connect smartphone-app

Breng Dash Cam-beelden over naar uw telefoon of tablet (versies van Android 5.1/OS 12.1) om ze te bekijken, te bewerken en te delen met behulp van de nieuwe en verbeterde MyNextbase Connect-app.
Of u de beelden nu rechtstreeks naar uw verzekeringsmaatschappij wilt sturen, op sociale media wilt delen of elders wilt back-uppen, de app biedt een snelle en veilige verbinding met uw smartphone via wi-fi met behulp van verbeterde chipsettechnologie.
 
De MyNextbase Connect App is de toegangspoort tot de Alexa Voice Control en SOS-noodfuncties, en bevat ook opties waarmee u uw video's snel en eenvoudig kunt bewerken en delen.
 
MyNextbase Connect is gratis te downloaden in de Google Play Store (Android 5.1 en hoger vereist). MyNextbase Connect is ook beschikbaar in de Apple App Store (vereist 12.1 of hoger).

Het is volledig opnieuw ontworpen met een frisse nieuwe look en feel, voor een betere gebruikerservaring.
 
Compatibel met de modellen Nextbase 322GW, 422GW, 522GW en 622GW.

MyNextbase Cloud - Online opslag

Bij elke Nextbase Series 2 Dash Cam krijgt u gratis MyNextbase Cloud-opslag, zodat u gemakkelijk bestanden kunt versturen naar uw contactpersonen of verzekeringsmaatschappij.
MyNextbase Cloud - Online opslag
De cloud-opslag is volledig beveiligd, zodat u overal ter wereld bij uw opnamen kunt.
 
Elke video die naar de MyNextbase Cloud wordt geüpload, kan 30 dagen gratis worden gehost voor hij wordt verwijderd. Zo hebt u ruim de tijd om de video te delen en te bewijzen dat u geen fout hebt begaan.

Installatie- en installatiegids