Bedrijven en vloot

Zakelijke & vloot dashcam

Nextbase Business, Fleet & Automotive-reeks

Zakelijke & vloot dashcam

Nextbase Business, Fleet & Automotive-reeks

Gemoedsrust en bescherming met Nextbase Dash Cams

Uw grootste bezit is ook uw grootste kwetsbaarheid en met miljoenen voertuigen op de weg is het belangrijker dan ooit dat u de voertuigen van uw bedrijf beschermt.
 
Nextbase Dashcams zijn ontworpen om u en uw bestuurders op de weg te beschermen, zelfs wanneer uw voertuigen onbeheerd zijn. Niet alleen kunnen onze Dash Cams uw voertuigen 24/7 beschermen, ze besparen u ook geld op verzekeringen, lossen verkeersincidenten snel en eenvoudig op en beschermen u tegen valse verzekeringsclaims.

Bescherming tegen frauduleuze claims

Houd uw voertuigen de klok rond veilig, waar ze zich ook bevinden, met de Nextbase Parking Mode.
 
Zodra u parkeert en het contact wordt uitgeschakeld, schakelt de Dash Cam automatisch over naar Parkeermodus door alles uit te schakelen behalve de G-krachtsensor. De gevoeligheid van de G-krachtsensor wordt dan drastisch verhoogd.
 
Als uw voertuig wordt geraakt en de G-krachtsensor registreert beweging, dan schakelt uw Nextbase Dash Cam automatisch in, neemt gedurende 30 seconden op en schakelt dan weer uit. Als u de pech hebt twee keer na elkaar te worden geraakt, neemt de dashcam automatisch opnieuw op en legt beide gebeurtenissen vast.
 
Het hebben van videobeelden van eventuele incidenten kunt u het bewijs voor verzekeringsclaims in te dienen, het versnellen van het schadeproces en ervoor te zorgen uitbetalingen worden gedaan. Als een vordering wordt betwist, Dash Cam beelden kunt u uw verzekering claim te ondersteunen en het bereiken van een snelle en probleemloze resolutie. Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijf te beschermen, vloot Dash Cams zijn een geweldige optie.
 
Opmerking: Voor de parkeermodus is een afzonderlijke batterij vereist voor de modellen 380GW en 380GWX. Een Hardwire Kit montage wordt ook aanbevolen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De revolutie is begonnen

Vind de juiste Dash Cam voor uw bedrijf

Uitverkocht

300W

De 300W is een kleine, discrete oplossing die ideaal is voor zakelijke, wagenpark- en autogebruikers. Hij maakt gebruik van een handige 3M-kleefbevestiging voor onmiddellijke aansluiting en een roterende lens die hem geschikt maakt voor alle voertuigen, inclusief auto's, bestelwagens, vrachtwagens en vrachtwagens. Deze discrete dashcam is de perfecte oplossing voor alle soorten auto's.
 
Deze fleet Dash Cam beschikt niet alleen over 1080p HD-opname voor uitstekende beelden overdag en 's nachts, maar bevat ook de exclusieve Wi-Fi Drive Guard app. Hiermee kunnen uw chauffeurs de beelden direct afspelen en delen via hun smartphone.

380GW

Nextbase heeft de 380GW ontworpen om ultieme bescherming te bieden voor elk type voertuig. Het discrete ontwerp integreert zich naadloos in elk voertuig, zodat het lijkt alsof het origineel in de fabriek werd gemonteerd.
 
De 380GW levert 1080p HD-beelden van hoge kwaliteit en beschikt over toonaangevende beveiligingsfuncties, zoals anti-tampervergrendeling voor zowel SD-kaart- als stroomkabelaansluitingen, en wi-fi wachtwoordbeheer. Het omvat ook de exclusieve Wi-Fi Cam Viewer-app, allemaal ideaal voor bedrijfs- en vlootbeheerders. Fleet Dash Cams zullen bijdragen aan uw gemoedsrust.
 
De 380GW beschikt ook over een professioneel montagesysteem met een ultra-brede lens met een 90 ° aanpassing, waardoor het ideaal geschikt is voor alle soorten voertuigen, waaronder, auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Of uw belangrijkste doel nu is om uw chauffeurs op de weg te beschermen, geld te besparen op uw verzekering of uw bedrijf te beschermen tegen frauduleuze claims, het uitrusten van uw voertuigen met een 380GW Dash Cam is een investering die de moeite waard is.

Uitverkocht

Uitverkocht

380GWX

Nextbase De 380GWX combineert alle indrukwekkende functies van de 380GW met het extra voordeel van een camera aan de achterkant voor bescherming rondom in full HD.
 
Een cameramodule aan de achterzijde biedt bescherming tegen kop-staartbotsingen en bumperkleven, veel voorkomende problemen die schade kunnen veroorzaken aan uw voertuigen.
 
De 380GWX beschikt ook over wi-fi wachtwoordbeheer en anti-tampervergrendelingen voor zowel SD-kaart- als stroomkabelaansluitingen, wat zowel de bestuurder als de eigenaar veiligheid biedt.
 
Zowel de 380GW als de 380GWX maken gebruik van het geïntegreerde OEM-ontwerp en zijn goedgekeurd volgens de normen van de auto-industrie. Werkelijk, de meest uitgeruste Dash Cam voor wagenparken op de markt.

Accessoires

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht
Sneller terug op de weg

Sneller terug op de weg

Voertuigschade kan uw bedrijf ernstig verstoren, dus hoe sneller u een verzekeringsclaim kunt regelen, hoe beter. Dankzij Nextbase Dash Cams beschikt u over duidelijke videobeelden van eventuele incidenten om voor te leggen aan uw autoverzekeraars. Dash Cam-beelden kunnen de afwikkeling van een verzekeringsclaim versnellen, waardoor de claimtijd kan worden teruggebracht van maanden tot dagen, wat betekent dat u uw auto's sneller weer op de weg kunt krijgen.
Bescherm uw bedrijf tegen fraude

Uw onafhankelijke getuige

"Crash-for-cash" is een reële bedreiging voor bedrijfsvoertuigen. Motorrijtuigenverzekeringsfraude is een van de snelst groeiende fraudecategorieën in het VK met een stijging van 45% op jaarbasis. Met de installatie van een Nextbase Dash Cam hebben uw chauffeurs en uw bedrijf een onafhankelijke getuige in geval van een incident, en zijn ze beschermd tegen de financiële en emotionele stress van oplichting en frauduleuze claims.
Sneller terug op de weg

Bespaar op verzekeringen

Nextbase biedt een exclusieve korting van 15% op alle bestelwagen- of vlootverzekeringspolissen die via constructaquote.com worden gekocht.
 
Alle grote Britse verzekeraars zullen Dash Cam beelden accepteren als bewijs in geval van een incident.
Bescherm uw bedrijf tegen fraude

Professionele montage

Wij hebben een team van betrouwbare professionele monteurs om onze Dash Cams te installeren in het hele Verenigd Koninkrijk. Wij streven ernaar om uw vloot gemonteerd binnen een week na uw aankoop. Om ons team uw units te laten installeren, moet u ook een Hardwire Kit en SD-kaart kopen voor elke Dash Cam.
 
Neem contact met ons op om een aanpassing te bespreken en te regelen, of voor andere vragen.

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ontvang maandelijks een fleetmagazine en ontdekte daardoor Nextbase.
We maakten ons zorgen over het toenemende aantal gevallen van 'cash-for-crash'-regelingen, die vooral in onze regio steeds vaker voorkomen. Het feit dat we kwaliteitsbewijs zouden kunnen leveren van gebeurtenissen die deel uitmaken van de dagelijkse activiteiten van onze chauffeurs, was een extra bonus.
We gebruiken de Nextbase Dash Cams nu anderhalf jaar, en hebben er momenteel twintig in gebruik. Ik zou zeggen dat de besparingen, zowel in kosten als in ongemak, voor dat ene incident alleen al de investering in de camera's voor het hele wagenpark ruimschoots hebben gedekt.
Ik zou Nextbase zonder twijfel aanbevelen en heb dat ook al gedaan."
 
 
-GraemeWolfenden
Financieel directeur bij Watsons Building Services Ltd
"Wij beheren een wagenpark en hebben in het verleden te maken gehad met onverklaarbare schade aan die voertuigen.
Toen we besloten dat er iets moest gebeuren en we op zoek gingen naar Dash Cams, ontdekten we dat Nextbase de apparatuur en opnamekwaliteit had die we nodig hadden, en dat tegen de best mogelijke prijs.
Sindsdien hebben we al verschillende keren te maken gehad met beschuldigingen van schade of slecht rijgedrag, en telkens zijn onze Dash Cams van onschatbare waarde gebleken bij het bewijzen van de onschuld van onze chauffeurs.
De kwaliteit van de beelden is voor ons van onschatbare waarde, maar ook het geluid dat deze camera's opnemen is van groot nut gebleken. Het gebruiksgemak betekent dat iedereen met toegang een bestand kan opslaan, kopiëren of bewerken voor later bewijs. Onze chauffeurs beschouwen de Dash Cams als een beschermengel bij hen in het voertuig.
Ik raad elke chauffeur op de weg vandaag aan om een Dash Cam te kopen en te gebruiken, en ik zou Nextbase elke keer aanraden!"
 
 
-PhilWoodland
Afdeling Transport & Vlootdiensten van het Great Western Hospital