122

Overzicht
Specificatie
Installatie

122

Overzicht
Specificatie
Installatie

€79.99

Kopen

€79.99

Kopen

122

Bescherming voor een goede prijs

Krijg gemoedsrust en Nextbase kwaliteitsvakmanschap tegen een betaalbare prijs.

Met Intelligent Parking begint uw dashcam met opnemen wanneer iemand tegen uw auto botst.

720p HD-opname

Leg de weg voor je vast

De 122 Dash Cam neemt op in 720p resolutie bij 30 beelden per seconde - bekend als standaard HD - en gebruikt een verbeterde 4G lens.

*Bij dit model wordt een SD-kaart aanbevolen die ontworpen is voor gebruik in de dashcam.

Detecteer stoten of hobbels

Als de G Force sensor actief is, is het stroomverbruik ongelooflijk laag. Je dashcam kan de interne batterij dus langer gebruiken om stoten of hobbels te detecteren.

Click&Go PRO Bevestiging

Gemakkelijk te bevestigen

De exclusieve Click&Go PRO-bevestiging maakt gebruik van zeer sterke magneten, waardoor de stroombron van de houder onmiddellijk aan de dashcam wordt gekoppeld.

Ontdek onze accessoires

 • Leg meer vast met 64 GB U3 microsd-kaart

  Uitverkocht
 • Gemakkelijk verplaatsen tussen voertuigen

  Uitverkocht
 • Voor bescherming rondom

  Uitverkocht
 • Leg meer vast met 32 GB U3 microsd-kaart

  Uitverkocht

Meer informatie over de 122

De 122 is klein en lichter dan je telefoon en biedt bescherming voor een geweldige prijs.

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

HD Resolutie

Intelligent parkeren

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Lus Opname

Nachtvisie

Brede Kijkhoek

Dashcam benodigdheden

Wat zit er in de doos

Resolutie

Intelligent parkeren

Click &Go Pro Bevestiging

G Sensor

Lus Opname

Nachtvisie

Brede Kijkhoek

Zijaanzicht van 122 Dash Cam
Vooraanzicht van 122 Dash Cam
Achteraanzicht van 122 Dash Cam

In één oogopslag

Specificatie
Specificatie

HD Resolutie

720p @ 30 fps beeldkwaliteit

Het model Nextbase 122, een instapmodel dashcam, biedt gebruikers standaard HD-kwaliteit bij het opnemen van hun ritten onderweg. Met een resolutie van 720p en 30 frames per seconde profiteert u van kwaliteitsopnamen, vergelijkbaar met HD-uitzendingen. Duidelijkheid is de sleutel als het gaat om uw dashcam - u kunt vertrouwen op duidelijke beelden om u te helpen als dat nodig is, om naar uw verzekeraar of de politie te sturen.
720p@ 30 fps beeldkwaliteit

Parkeerstand

Blijf veilig als je stilstaat met de 122 Dash Cam

Je dashcam kan je veilig houden, zelfs als je niet rijdt. De intelligente parkeermodus registreert elke stoot of fysieke beweging terwijl je auto geparkeerd staat. Als je auto een beweging voelt, wordt de camera ingeschakeld en opgenomen, zodat je precies weet wanneer en waar je auto is aangereden. Je kunt deze beelden dan gebruiken om je claim te ondersteunen.
Hoe werkt dit?
G Force Assistance

122 Dash Cam G-krachtassistentie

Hoe werkt de intelligente parkeermodus eigenlijk? Uw dashcam heeft een G-krachtsensor die beweging registreert. Als uw auto wordt gestoten terwijl hij stilstaat, wordt uw Nextbase Dash Cam automatisch ingeschakeld, neemt hij 30 seconden op en schakelt dan uit. De G-krachtsensor schakelt uw camera in als u weg bent, zodat u gerust kunt zijn als u geparkeerd staat, voor een betere bescherming en veiligheid.

Nachtvisie

Duidelijke beelden 's nachts

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over rijden in het donker. De Nextbase 122 Dash Cam is uitgerust met nachtzicht, dus zelfs in de donkerste nachten registreert uw dashcam nummerplaten, bewegwijzering en uw omgeving. High-definition nachtzicht geeft je de gemoedsrust dat als je 's avonds laat of in de vroege uurtjes betrokken bent bij een aanrijding, je nog steeds kunt profiteren van duidelijke beelden die je naar de politie of je verzekeraar kunt sturen.
Nachtvisie

Brede Kijkhoek

120 Graden

120 Graden

Ontdek een brede blik op de weg met de 122 Dash Cam

Als instapmodel biedt de Nextbase 122 een brede kijkhoek van 120 graden, wat betekent dat hij de hele weg bestrijkt. Het biedt een ideaal beeld voor de meeste bestuurders en is geschikt voor uiteenlopende omstandigheden.
 
Omdat dit het instapmodel is, vraag je je misschien af waarom je niet zou kiezen voor een dashcam met een bredere kijkhoek. Hoe breder de hoek die je kiest, hoe meer kans op vervorming. Daarom denken wij dat een lens van hoge kwaliteit met een helder beeld en een brede kijkhoek een betere optie is.
Meer details vastleggen

Lus Opname

Wat is loop-opname op een 122 Dash Cam?

Loop recording is zoals de naam al doet vermoeden - een continue opname waardoor je Dash Cam niets mist. Zelfs als uw SD-geheugenkaart zijn volledige capaciteit heeft bereikt, worden oudere bestanden gewoon overschreven zodra de opslaglimiet is bereikt. Loop recording betekent ook dat zodra uw 122 Dash Cam wordt ingeschakeld, hij automatisch opneemt, u bent verzekerd!
 
Helaas gebeuren er wel eens ongelukken, maar in dat geval worden bestanden die zijn beveiligd door activering van de G-Sensor niet overschreven. Dit betekent dat belangrijke clips die gebruikt kunnen worden voor verzekeringsdoeleinden op de kaart blijven staan en dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze gewist worden.
Wat is loop recording op een Dash Cam?
Geassorteerde bestandsegmentatie

Eenvoudige bestandssegmentatie met 122 Dash Cam

Het is makkelijk om aan te nemen dat opnemen in een lus het moeilijker zou maken om de specifieke beelden te vinden die je nodig hebt als je betrokken bent bij een ongeluk, maar dit is waar segmentatie van bestanden om de hoek komt kijken. Loop recording sorteert elk bestand in hanteerbare segmenten van ongeveer drie minuten. Dit maakt het eenvoudiger om bestanden van je 122 Dash Cam te identificeren, te downloaden en over te zetten als je ze nodig hebt.
 
Het is belangrijk om je SD-kaart regelmatig te formatteren. Dit betekent simpelweg het verwijderen van beveiligde bestanden die op de kaart zijn opgeslagen. Probeer eens per maand ruimte vrij te maken - je kunt dit eenvoudig doen met de optie om alle bestanden te verwijderen als je ze niet meer nodig hebt.

Click&Go PRO Bevestiging

Beveilig je 122 Dash Cam met een magnetische voedingsbeugel

Onze Dash Cam modellen - inclusief ons 122 model - zijn compatibel met onze Magnetic Power Mount. Onze exclusieve Click&Go PRO Autosteun heeft geïntegreerde magnetische voedingsaansluitingen, zodat je je Dash Cam naadloos kunt installeren en verwijderen voor je op reis gaat. De sterke neodymiummagneten op de houder en de Dash Cam klikken in elkaar voor een soepele installatie.
Magnetische Machtsmontage
Installatie

Je 122 Dash Cam installeren

Installatie kan niet eenvoudiger. De stroomkabel van je 122 Dash Cam wordt rechtstreeks in de houder geïnstalleerd, waardoor de Dash Cam volledig draadloos wordt. Onze dashcams worden standaard geleverd met de Click&Go PRO-bevestiging, met een 3M-kleefpad als standaardmontagemethode. Bevestig je 122 Dash Cam snel en eenvoudig, voor betere, veilige ritten.

Wat zit er in de doos  

Wat zit er in de doos 122
Inhoud van de doos:
Click&Go PRO-houder, kabelmontagegereedschap, reserve 3M-kleefpad, USB-kabel, autovoedingskabel

G-Sensor

Bescherm essentieel beeldmateriaal met G-Sensor

Net als de G-krachtsensor die we hierboven hebben genoemd, is deze G-sensor een versnellingsmeter die de kracht registreert die wordt uitgeoefend tijdens een botsing. Een waarde wordt vooraf ingesteld door de firmware van de 122 bij installatie en als deze waarde wordt bereikt - wanneer je auto die kracht van impact voelt - worden de opgenomen beelden beschermd en verplaatst naar een map die niet kan worden overschreven.
 
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de G-Sensor, met als belangrijkste voordeel dat je dashcam een incident registreert dat de vooraf ingestelde impactwaarde overschrijdt en dit opslaat, zodat je er zeker van kunt zijn dat je toegang hebt tot vitale beelden wanneer je die het meest nodig hebt.
 
De G-sensor kan worden geactiveerd door andere bewegingen, zoals kuilen, verkeersdrempels, optrekken en remmen. Je kunt je G-sensor in de 122 Dash Cam kalibreren door hem in te stellen op hoog, medium, laag en uit. Hoe hoger de instelling, hoe hoger de gevoeligheid. Als je vindt dat je 122 model te veel bestanden opneemt en opslaat, kun je de G-sensor uitschakelen.
Wat is een G-Sensor?

Installatie- en installatiegids