G Sensor_feature

G-Sensor

Wat is een G-Sensor?

Een G-sensor is een versnellingsmeter die waarden registreert op basis van de hoeveelheid kracht die tijdens een botsing wordt uitgeoefend. Wanneer een vooraf ingestelde waarde wordt bereikt, worden de opgenomen beelden beschermd en in een map geplaatst die niet kan worden overschreven door andere beelden die u opneemt. Deze waarden worden ingesteld door de firmware van uw dashcam bij de installatie.

Voordelen

Het voordeel van een ingebouwde G-Sensor is dat als het voertuig betrokken is bij een incident, het bestand automatisch beveiligd wordt, zodat het beeld niet wordt overschreven door de standaard auto-delete functie op de Dash Cam.

Wanneer geactiveerd

Het hangslot verschijnt in het midden van het scherm wanneer de G-Sensor is geactiveerd, en geeft daarmee aan de bestuurder aan dat het bestand wordt vergrendeld. Dit kan de bestuurder extra gemoedsrust geven in de wetenschap dat zijn belangrijke beelden veilig zijn opgeborgen en later kunnen worden bekeken, zonder de noodzaak om de Dash Cam onmiddellijk te verwijderen nadat een incident heeft plaatsgevonden.

Getriggerd door andere omstandigheden

De G-Sensor kan ook worden geactiveerd door andere factoren, zoals kuilen in de weg, hard optrekken en remmen, of verkeersdrempels. Dit kan nuttig zijn om ander belangrijk beeldmateriaal te beschermen, maar de instelling van de G-Sensor kan worden aangepast aan de rijomgeving of het voertuig waarin wordt gereden als er te veel bestanden automatisch door de G-Sensor worden beschermd.

Hoe kalibreer ik een Dash Cam G-Sensor?

De G-Sensor kan worden gekalibreerd via de video menu optie op de Dash Cam. Via deze instelling kan de G-Sensor worden aangepast of uitgezet. De opties zijn ingesteld op hoog, medium, laag en uit. Hoe hoger de G-kracht instelling, hoe hoger de gevoeligheid, wat betekent dat meer bestanden zullen worden beschermd.

Dash Cams met G-Sensor

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht