een affiliate worden

Word een partner

Ons concurrerend affiliate programma beloont u voor het delen

de geneugten van Nextbase met je publiek

Nextbase Affiliate Informatie

Nextbase is de wereldwijde leider in technologische innovatie - het toepassen van intelligentie, eersteklas technologie en menselijke expertise - een echte visionair in de Dash Cam Ruimte. Met meer dan 125 unieke patenten, zijn Nextbase's meest indrukwekkende en onderscheidende kenmerken de fijn afgestemde beeldrecreatie details, connected/smart technologie inclusief Nextbase's Emergency SOS, what3words, en Amazon's Alexa built-in.
Deze engagementen in de dashcam-sector hebben Nextbase in staat gesteld het meest bekroonde dashcam-merk ter wereld te worden.
Nextbase Noord-Amerika biedt zijn bekroonde selectie van Dash Camsachterste cameramodules en accessoires aan via onze directe consumenten website. Onze Gemiddelde orderwaarde (AOV) ligt rond de $240, een conversieratio van 21% met een actief CRO-programma.
In tegenstelling tot de concurrentie is het oorsprongsverhaal van Nextbase het meest unieke. Uitgevonden en geperfectioneerd door technische luchtvaart ingenieurs, is Nextbase toegewijd om de Dash Cam categorie te overstijgen. De oprichters van Nextbase waren gewend te voldoen aan de strenge eisen en testverwachtingen van de luchtvaartindustrie en namen hun expertise mee naar consumentenelektronica om de wereld van hoge kwaliteit Dash Cam te brengen die wordt ondersteund, ondersteund en getest door een team van technische ingenieurs die altijd de bestuurder en de veiligheid op de weg top of mind hebben.


Programma Details 

  • 10% Commissie
  • 30 dagen cookietijd