Breed dynamisch bereik_kenmerk

Groot dynamisch bereik

Wat is groot dynamisch bereik?

Wide Dynamic Range (WDR) verwerkt beelden om heldere opnames te garanderen bij helder en donker licht. Hierdoor kan de Dash Cam meerdere beelden op verschillende helderheidsniveaus combineren tot één superieur beeld.

Meer details

Het voordeel van WDR in een Dash Cam is om meer detail op te nemen in contrasterende lichtgebieden. WDR verhoogt het vermogen om een groter detailniveau te bekijken en verbetert het vermogen om belangrijke kenmerken en vormen te onderscheiden.

WDR is ontworpen om te worden gebruikt in situaties waarin er een groot verschil is tussen de lichtniveaus op de voorgrond en op de achtergrond (er is een groot dynamisch lichtbereik). Dit is nuttig bij het bekijken van nummerplaten 's nachts, wat lastig kan zijn als platen reflecterend zijn. WDR helpt dit probleem op te lossen door de kwaliteit en helderheid van het beeld te verbeteren, wat van vitaal belang is bij het doorgeven van bewijsmateriaal aan een verzekeringsmaatschappij of de politie bij een incident.

Meerdere frames gecombineerd

WDR legt meer details vast door meerdere beelden met verschillende contrasten te maken en deze vervolgens te combineren tot één verbeterd beeld. Dit zorgt voor het best mogelijke beeld, of het nu in direct zonlicht is of 's nachts onder het zware contrast van straatverlichting. Wanneer u bijvoorbeeld vanuit de schaduw in direct zonlicht rijdt, zal de cam de opname automatisch aanpassen om ervoor te zorgen dat altijd het optimale beeld wordt opgenomen.

Dash Cams met WDR-technologie hebben geavanceerde sensoren die een breder bereik van de verlichting kunnen produceren, waardoor ze kunnen opnemen in een grotere lichtdiepte. Deze methode vereist een extreem snelle lichtsensor, die alleen beschikbaar is op geavanceerde Nextbase modellen. Met de implementatie van WDR hebben Dash Cams een verbeterd vermogen om verbeterde beelden te leveren in de meest uitdagende omstandigheden.

Dashcams met groot dynamisch bereik (WDR)

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht