modules

Dash Cam voor en achter

Achterraam Cam

De Nextbase Rear Window Camera richt zich op de weg achter u en beschermt u tegen bumperklevers en aanrijdingen van achteren. Koppel hem aan uw dashcam om een dashcam voor en achter te maken.
Achterruit Camera
99.99
 

Achteruitkijk camera

Maakt rechtstreeks verbinding met uw dashcam en registreert het achterzicht van uw reis door uw auto.
Achteruitkijk camera
99.99
 

Camera cabinezicht

Opnemen in het voertuig is ideaal om voertuigen naast u, maar ook passagiers in de auto vast te leggen. Nu met onze Dash Cam voor en achter, heb je een duidelijk beeld van je omgeving.

Camera voor cabinezicht
99.99
 

Dash Cam voor en achter FAQs

 Is een dubbele Dash Cam het waard?                        

Dual Dash Cams geven je een extra zicht tijdens het rijden. Het grote voordeel is dat u beschermd bent tegen aanrijdingen van achteren, maar ook tegen aanrijdingen van voren. Wij leveren deze als optie, maar raden een dual Dash Cam aan voor diegenen die vaak onderweg zijn.

 Wat betekent dual Dash Cam?           
Een "Dual Dash Cam" verwijst meestal naar een camera set-up in de auto met twee camera's, een gericht op de weg voor en een gericht uit de achterruit van de auto. Bij Nextbase noemen we deze achteruitkijkcamera's "modules" of "rear view Dash Cams".
Wat is de beste Dash Cam voor en achter UK?                                                         
Nextbase biedt drie types van achter Dash Cams die fungeren als een extra module voor uw core Dash Cam. Rear Window Cam - Deze module wordt bevestigd aan de achterruit om u een volledig beeld te geven van wat zich achter u bevindt. Rear View Camera - Wordt rechtstreeks aangesloten op uw belangrijkste Dash Cam om u een beeld te geven van de voorkant van uw auto uit de achterruit. Cabin View Camera - Wordt bevestigd aan uw hoofd Dash Cam en registreert de binnenkant van uw voertuig.