BTCC on palannut ryminällä!

Mikä loistava tapa aloittaa vuoden 2016 British Touring Car Championship. Honda-tiimi suhtautui myönteisesti Halfordsin paluuseen Honda Team Dynamicsin pääsponsoriksi sekä Nextbase-kojelautakamerat - ensimmäinen esiintymisemme BTCC: ssä.

Brands Hatchin sää oli ulkona, ja Honda-tiimi oli valmis kauden kolmeen ensimmäiseen kilpailuun. Gordon Shedden (toinen) ja Matt Neal (kolmas) asettivat ensimmäisen kilpailun varhaisen vauhdin Toyota Avensis -tiimin Tom Inghamin (ensimmäinen) upean ajon rinnalla.

Toinen kilpailu toi pari kirkkaan oranssia Halfords Yuasa -autoa eteen - missä he pysyivät kilpailun ajan myöhäisestä paniikista huolimatta pienestä öljyvuodosta kulmassa, joka näki lukuisten autojen liukuvan pois. Käänteisessä ruudukon finaalikilpailussa kolminkertainen mestari Matt Neal taisteli kovasti pehmeillä renkailla ylittääkseen maaliviivan viidenneksi ja lopettaakseen päivän mestaruusjohtajana.

Valitettavasti Gordon "flash" Shedden kärsi myöhäisestä pistosta, mutta siitä huolimatta hän sijoittui päivän toiseksi kokonaiskilpailussa. "Tämä on ollut hyvä viikonloppu, pari palkintokorokesijoitusta, mukaan lukien voitto, iso pisteveto ja Matt ja minä istumme ensimmäisenä ja toisena Kuljettajien luokassa", Shedden huomautti. Joten uusi kausi on käynnissä ja olemme innoissamme nähdessämme Nextbasen sponsoroimien autojen johtavan jo mestaruutta .

Vuoden 2016 BTCC-kampanjan neljä, viisi ja kuusi kierrosta järjestetään Donington Parkissa 16.-17.4. Nähdään siellä!