BTCC er tilbage med et brag!

Sikke en fantastisk måde at kickstarte British Touring Car Championship 2016 på. Honda-teamet kunne glæde sig over, at Halfords vendte tilbage som hovedsponsor for Honda Team Dynamics, samt Nextbase dash cams - vores første optræden i BTCC.

Vejret på Brands Hatch var med os, og Honda-teamet var klar til sæsonens første tre løb. Gordon Shedden (nummer to) og Matt Neal (nummer tre) satte farten tidligt i første løb, sammen med en fantastisk kørsel af Tom Ingham (nummer et) fra Toyota Avensis-teamet.

Det andet løb bragte et par lysende orange Halfords Yuasa-biler i front - hvor de blev i hele løbet på trods af en sen panik takket være et lille oliespild i et sving, som fik adskillige biler til at skride af. I finaleløbet med omvendt startrækkefølge kæmpede den tredobbelte mester Matt Neal hårdt på bløde dæk for at krydse målstregen som nummer fem og slutte dagen som mesterskabsførende.

Desværre punkterede Gordon 'flash' Shedden sent i løbet, men på trods af det sluttede han dagen på andenpladsen i den samlede stilling. "Det har været en god weekend med et par podiepladser, herunder en sejr, en stor pointhøst, og Matt og jeg ligger nummer et og to i kørernes klassement," bemærkede Shedden. Så den nye sæson er i gang, og vi er begejstrede for at se, at de Nextbase-sponsorerede biler allerede fører mesterskabet.

Runde fire, fem og seks i BTCC-kampagnen 2016 finder sted på Donington Park den 16.-17. april. Vi ses der!