BTCC er tilbake med et smell!

For en flott måte å starte British Touring Car Championship 2016 på. Honda-teamet kunne ønske Halfords velkommen tilbake som hovedsponsor for Honda Team Dynamics, i tillegg til Nextbase dashbordkameraer - vår første opptreden i BTCC.

Været på Brands Hatch viste seg fra sin beste side, og Honda-teamet var klare for sesongens tre første løp. Gordon Shedden (nummer to) og Matt Neal (nummer tre) satte farten i første løp, sammen med en fantastisk kjøring av Tom Ingham (nummer én) fra Toyota Avensis-teamet.

I det andre løpet lå et par knalloransje Halfords Yuasa-biler i front - og der ble de værende gjennom hele løpet, til tross for at det ble litt panikk etter et lite oljesøl i en sving, noe som førte til at flere biler skled av. I finaleløpet med omvendt startfelt kjempet den tredobbelte mesteren Matt Neal hardt på myke dekk for å krysse mållinjen på femteplass og avslutte dagen som mesterskapsleder.

Gordon "Flash" Shedden punkterte dessverre sent i løpet, men endte likevel på andreplass i sammendraget. "Det har vært en bra helg, med et par pallplasser, inkludert en seier, en stor poengfangst og Matt og meg selv på første- og andreplass i førerklassen", kommenterte Shedden. Den nye sesongen er i gang, og vi er glade for å se at de Nextbase-sponsede bilene allerede leder mesterskapet.

Runde fire, fem og seks i BTCC-sesongen 2016 kjøres på Donington Park 16.-17. april. Vi ses der!